Windows 11 22H2'ye geçilirse dosyalar silinir mi?

Ben de çok istemiyorum Windows 11 geçmeyi başka sitelerin yorumlarında drop var geçmeyin diyorlar çok bilgisayar anlayan birisi değilim PC için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorum Windows 10 kalacağım

Hocam çok istiyorsanız geçin sıkıntı olursa beni etiketleyin elimden geldiğince ben ve forum sana yardım ederiz.

Windows 11 kullanan biri olarak şahsen üşenmesem ben de Win 10'a geri dönerim. Bir de Win 11 arayüz olarak azıcık daha hoş duruyor sırf o yüzden kalıyorum.
arayüzünü videolarda gördüğüm kadarıyla şahsen benim için daha kötü, win 10 kalacağım yorumların için sağol

Hocam çok istiyorsanız geçin sıkıntı olursa beni etiketleyin elimden geldiğince ben ve forum sana yardım ederiz.
win 10'a alışığım yeni bir işletim sistemine geçmek ve alışmak çok uğraştırıcı olur bence yeni sistem alırsam win 11 geçerim herhalde

Arayüzünü videolarda gördüğüm kadarıyla şahsen benim için daha kötü, Windows 10 kalacağım yorumların için sağ ol

Windows 10'a alışığım yeni bir işletim sistemine geçmek ve alışmak çok uğraştırıcı olur bence yeni sistem alırsam Windows 11 geçerim herhalde

Hocam hemen alışırsınız zaten 10 gün falan istediğiniz zaman veri kaybetmeden geri dönebiliyordunuz sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı