Bende henüz gelmedi Yukarıda bahsettiğim sorun yüzünden oluyor. Düzeltmek için bir şey yapmışlardır, işe yaradı mı diye bakıyorlardır. Çözülünce özelliği herkese açarlar.Copilot 23H2 ISO'dan güncelleme yapınca hemen geldi
Bende henüz gelmedi Yukarıda bahsettiğim sorun yüzünden oluyor. Düzeltmek için bir şey yapmışlardır, işe yaradı mı diye bakıyorlardır. Çözülünce özelliği herkese açarlar.
Kesinlikle temiz22H2 çıktığı ilk günden bu yana çok çöp bir sürüm. Windows 8.1'e bile bu kadar format attığımı hatırlamıyorum. En son güncelleme yapmadığı için yeniden başlatırken "Güncelleştirmeler devam ediyor" yazısında kalıyordu ve ne yapsam ne etsem çözememiştim. En son çareyi Windows 10'a dönmekle buldum. Şimdi tekrardan Windows 11 atmayı planlıyorum ama Windows 10'a formatlayalı 1 hafta anca oldu. Konu açmıştım bu konuda ama bana Windows 10'da kalmamı söylüyorlar. Sizce geçmeye değer mi? Geçeceksem de yükseltme mi yapayım yoksa temiz kurulum mu?
Geçmeye değer mi peki? Normalde sormam etmem bu şekilde ama SSD'nin de hiç olmasını istemiyorum açıkçası. Windows 10'a döneli de 1 hafta anca oldu o da 23H2 çıkmadan 1 gün önceKesinlikle temiz
Geçmeye değer mi peki? Normalde sormam etmem bu şekilde ama SSD'nin de hiç olmasını istemiyorum açıkçası. Windows 10'a döneli de 1 hafta anca oldu o da 23H2 çıkmadan 1 gün önce![]()
Son 2 ay içerisinde PC 3 kere format yedi onun için söyledim."SSD'nin de hiç olmasını istemiyorum" Bu kısmı anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.