Windows 11 23H2 daha stabil

Hakikaten ReFS sistemi 10 yılı geçti, hala bir gelişme geçiş süreci olmadı. Büyük ihtimalle Windows 12'ye saklanıyor, Windows 12 için de 2024 deniyor. Nasıl bir iştir bu, bir anda 11 çıkageldi ve hemen ardından 12'yi duyurdular.
Windows 11 için geleceğini söylediler, artık bu saatten sonra U dönüşü yapmazlar sanırım. Yıl sonuna doğru bekleyişteyim iyi bir niyetle.😄

Windows 11 için geleceğini söylediler, artık bu saatten sonra U dönüşü yapmazlar sanırım. Yıl sonuna doğru bekleyişteyim iyi bir niyetle.😄
recep bey daha önce bir sürümde bunun videosunu yapmıştı sanırım hala prewiev kısmında enterprise sürümündeydi galiba bir deneyimleyin isterseniz ReFS nasıl bir performans sunuyor

Temiz kurulum yapmak istemiyorum kardeşim, kurulu düzenimiz var. Ben 1 hafta tekrar temiz kurulumdan sonra uğraşmak zorunda mıyım ? Versene şu lanet güncellemeyi sayın windows :D Şaka bir yana bana hâlâ gelmedi bu güncelleme. Güncelleme denetle diyorum yok gözükmüyor gene.

YouTube üzerinde performans karşılaştırmalarına bakmıştım, çoğu yerde 23H2 daha iyi. Windows Update kısmına geldiği gibi güncelleyeceğim.

Bana geldi şu an indiriyorum bugün guncelleyeceğim.

Ryzen 5 5500 RTX 2060 Super de bile direkt açmıyor Dosya Gezgini'ni, stabilitede değişim yok hatta bence daha kötü 22H2'ye göre.
Ama temiz kurulum ile geçmedim, ondan olabilir.

Update ile geçmeyin, temiz kurulum yapın.
update ile gecsem sorun olur mu cunku suan indirdi sistemim i7 12 nesil rtx 3050 ti

2023-X64 tabanlı sistemler için Windows 11 version 22H2 11 toplu güncelleştirmesi (KB5032190) bu güncelleme bana yeni geldi :D bakalım 23H2 ne zaman gelecek :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı