Windows 11 23H2 ISO dosyaları geliyor

Ben de vallahi çıksa da format atsam diyorum. 23H2'ye güncellemek yerine format atacağım.
Her buyuk guncellemede temiz kurulum yapiyorum. Fistik gibi oluyor PC. Su siralar bilgisayarda bi' haltlar oluyor zaten, sistem asiri kararsiz calisiyor. Soyle adam gibi temiz bir format atayim da cozulecek mi bakayim diyorum ama yeni surumun cikmasina da az kaldigi icin bekliyorum oylece.
 
Her buyuk guncellemede temiz kurulum yapiyorum. Fistik gibi oluyor PC. Su siralar bilgisayarda bi' haltlar oluyor zaten, sistem aşırı kararsiz calisiyor. Soyle adam gibi temiz bir format atayim da cozulecek mi bakayim diyorum ama yeni surumun cikmasina da az kaldigi icin bekliyorum oylece.

Yani benim sistemde sıkıntı yok ama format atma isteği var aşırı derecede bari yapı numarası 23H2 olarak değiştiğinde yapayım diyorum zaten pek bir yenilik geleceğini sanmıyorum Başlat menüsünde sistem uygulamalarını gösteren bir yazı gelecek Copilot ön izleme sürümünden çıkabilir ve Copilot için açılış animasyonu gelebilir bunlar var gelebilecek şeyler arasında.
 
Tahminim haftaya salı çıkabilir.

Sanırım öyle olacak ya yani inşallah haftaya gelir gelmezse ertelenmiş demektir güncellemeler her ayın 10 15'i arasında ve 20 25'i arasında geliyordu güncellemeleri
 
Güncelleme vardı kaldırmışlar hemen Windows Update'ten. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün RTM sürüm çıkar diye heveslenmiştim. Rezil gibi çalışıyo bilgisayar Moment 4 güncellemesinden sonra. Bi sürü sorun var. Format atacam bekliyorum ne zamandır RTM sürümünü. Haftaya da çıkmazsa demek ki çözemiyolar sorunları.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı