mümkün değil hiç anlamam programlamadan vs de. elektronik/bilgisayar benim işim pc programlarıyla. win10 da bt5 dongle ile bt5 hoparlörü bile eşeleyemiyordum, birini 4.0 kullanmak zorunda kalıyordum, win11 de sorun yok bu bile yeterli bir sebep evdeki a4 amd de bile win11 kullanıyoruz.
Yaşadığın sorunu bilmiyorum ama bendede şöyle bir problem var. Mesela bir uygulamaya sağ tıkladığım zaman bazen birden fazla uygulamayı alıp sağ tıklamışım gibi yapıyordu, 23h2'ye yükselttim hala devam ediyor bu mevzu. Ayrıyeten F5 atarken, yenilerken falan bir gecikme oluyor simgeler yeniden yüklenirken.
Windows 11 ile birlikte gelen yeni saÄ tık menüsünün 'Tam' hali ile nasıl deÄiÅtirildiÄine bakıyoruz. GeçtiÄimiz ay, altı yıldan fazla bir süredir
Umarım kalmam. 2025'e daha çok ve bir 3 yıl daha kullanılabilir. Abi Windows 11 kullanmak anlamsız geliyor. Çünkü herbir şeyinde saçmalık var. Çift sağ tık menüsü mü dersin, çok geç açılan dosya gezgini mi dersin, ayarların saçma tasarımı ve seçeneklerin çok dallanması mı dersin daha neler neler. Dün de deneyim ettim yeni sürümü, çok kötü.