NFS Underground 2Ben geçtim pişmanım. HOI4, NFS Underground 2 gibi bazı oyunları açınca komple sistem donuyor, reset atmam gerekiyor. Keşke 23H2 dosyalarını silmeseydim...
Hocam arada bir eski oyunları nostalji için yükleyip oynuyorum tam bu 24h2ye denk geldi oynayamıyorum şuan maalesefNFS Underground 2![]()
Merak edip indirdim bende çalışıyorHocam arada bir eski oyunları nostalji için yükleyip oynuyorum tam bu 24h2ye denk geldi oynayamıyorum şuan maalesef![]()
%30'unu hangi programlar kullanıyor?Konu dışı ancak 24h2 güncellemesinden önce oyun oynarken işlemci kullanımı %6 lardayken şimdi boştayken %30 larda
Ölçekten kaynaklanıyor olabilir@Said HtmAGl Bende de çalışıyor ilk birkaç açışta ama grafikleri değiştirip oyundan çıktığımda bir daha giremiyorum, komple bilgisayar donuyor. Oyunu silip tekrar yüklediğimde açılıyor anca. HOI4 içinse oyuna DLC'leri farklı yöntemlerle yükleyince oyun ya yükleme ekranında ya da menüde donuyor ve komple bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor.
%30'unu hangi programlar kullanıyor?
Ölçekten kaynaklanıyor olabilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.