H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 27 Mart 2025 #1 USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorum. Güncellemeden önce kullandığım Wi-Fi'ı güncelledikten sonra kullanamıyorum. Bluetooth kullanılıyor.
USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorum. Güncellemeden önce kullandığım Wi-Fi'ı güncelledikten sonra kullanamıyorum. Bluetooth kullanılıyor.
Çözüm Einstein 27 Mart 2025 Hector Salamanca dedi: Son güncelleştirmeyi nasıl kaldırırım? Genişletmek için tıkla... Windows Update kısmından güncelleştirme kısmına girip son güncelleştirmeyi kaldırın.
Hector Salamanca dedi: Son güncelleştirmeyi nasıl kaldırırım? Genişletmek için tıkla... Windows Update kısmından güncelleştirme kısmına girip son güncelleştirmeyi kaldırın.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.362 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #2 Driverları kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
KS KS H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 27 Mart 2025 #3 ubiiyy dedi: Driverları kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama ürünü aldığımda da kurmamıştım. İçinden CD çıkmıştı, CD okuyabilecek cihazım yok. Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Driverları kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama ürünü aldığımda da kurmamıştım. İçinden CD çıkmıştı, CD okuyabilecek cihazım yok.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.362 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #4 Hector Salamanca dedi: Hayır ama ürünü aldığımda da kurmamıştım. İçinden CD çıkmıştı, CD okuyabilecek cihazım yok. Genişletmek için tıkla... Önce chipset, ekran kartı driverlarını kurun hocam, sonra bakalım. Artı 0 Eksi
Hector Salamanca dedi: Hayır ama ürünü aldığımda da kurmamıştım. İçinden CD çıkmıştı, CD okuyabilecek cihazım yok. Genişletmek için tıkla... Önce chipset, ekran kartı driverlarını kurun hocam, sonra bakalım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #5 Hector Salamanca dedi: Hayır ama ürünü aldığımda da kurmamıştım. İçinden CD çıkmıştı, CD okuyabilecek cihazım yok. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü yolla. Artı 0 Eksi
Hector Salamanca dedi: Hayır ama ürünü aldığımda da kurmamıştım. İçinden CD çıkmıştı, CD okuyabilecek cihazım yok. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü yolla.
KS KS H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 27 Mart 2025 #6 Einstein dedi: Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü yolla. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #7 Hector Salamanca dedi: Eki Görüntüle 2455173 Genişletmek için tıkla... Diğer aygıtlar kısmını paylaş. Artı 0 Eksi
Hector Salamanca dedi: Eki Görüntüle 2455173 Genişletmek için tıkla... Diğer aygıtlar kısmını paylaş.
KS KS H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 27 Mart 2025 #8 Einstein dedi: Diğer aygıtlar kısmını paylaş. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.332 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #9 Hector Salamanca dedi: Eki Görüntüle 2455177 Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara deyin. Artı 0 Eksi
Hector Salamanca dedi: Eki Görüntüle 2455177 Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara deyin.
KS KS H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 27 Mart 2025 #10 Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara deyin. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi. ubiiyy dedi: Önce chipset, ekran kartı driverlarını kurun hocam, sonra bakalım. Genişletmek için tıkla... Onlar kurulu hocam. Bunun driverını bulamamıstım Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara deyin. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi. ubiiyy dedi: Önce chipset, ekran kartı driverlarını kurun hocam, sonra bakalım. Genişletmek için tıkla... Onlar kurulu hocam. Bunun driverını bulamamıstım