Çözüm Windows 11 24H2 güncellemesi Windows Update'e gelmeme sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Buraya sormam mantıksız olur ama ucuz yoldan yurt dışında var 10 15 dolara keyler bulabilir miyim? 5K Windows'a vermek mantıksız geliyor. Şunu da sormak isterim 10 15 dolarlık keylerin ne gibi dezavantajları vardır?
Pek bir dezavantajı yok gibi iyi araştır alacağın yeri.

100-200 liraya saglamlisans gibi yerlerde key var zaten 15 dolar para vermeye gerek yok.
Pek bir dezavantajı yok gibi iyi araştır alacağın yeri.
Araştırmalarım kadarıyla orijinal Windows key leri değil gibiler. Yani benim bölgem için değiller. Bölgesel fiyatlandırmadan dolayı ucuza hatta neredeyse ücretsiz bulunan keyler. Windowsu aktive edip kullanılır ama orijinal keyler olduklarını düşünmüyorum. Windows 200 dolara satar iken 10 dolara satılan key in bir antin kuntininin olmadığını düşünmek bence saçma.

Araştırmalarım kadarıyla orijinal Windows key leri değil gibiler. Yani benim bölgem için değiller. Bölgesel fiyatlandırmadan dolayı ucuza hatta neredeyse ücretsiz bulunan keyler. Windowsu aktive edip kullanılır ama orijinal keyler olduklarını düşünmüyorum. Windows 200 dolara satar iken 10 dolara satılan key in bir antin kuntininin olmadığını düşünmek bence saçma.
Bencede öyle ama bütçe meselesi. Bütçesi olan zaten bu işlere girmez :D

Globalde kullanıp kullanılmadığını bilmiyorum fakat keyler işe yarıyor. YouTube'da bu keylerin mantığını anlatan birisi vardı. Orijinalliğini bilmem ama etkinleştiriyor. OEM alınca format sonrası silinmiyor, görüyor işlevini. En azından KMS sunucularına baglanmiyoruz.

Bazı sistemlere Windows 11 24H2 gelmeme durumu olabiliyor. İlk başta manuel olarak güncellemeyi deneyin. Eğer yine soru yaşarsanız aşağıdaki adımları uygulayın.
Sorunsuz bir şekilde güncellemeyi yapabileceksiniz.

Regedit'i açın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows kısmına gir. Sağ tık yeni anahtar yap ve windowsupdate diye isimlendir. Onun içinde yeni dize değeri oluşturun.
İsmi targetreleaseversionınfo olsun. Veri değeri 24H2 olarak girin.
Yine windowsupdate içinde dword oluştur. Değeri 1 yapın.

Sonrasında Windows Update ile güncelleme görünecektir. Görünmez ise sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Hocam, rehber için teşekkürler şu anki 24H2 sürümü kaç acaba? Bir sürü güncelleme geldi sanırım ilk yüklediğimde bir takım sıkıntılar yaşamıştım da.

Hocam, rehber için teşekkürler şu anki 24H2 sürümü kaç acaba? Bir sürü güncelleme geldi sanırım ilk yüklediğimde bir takım sıkıntılar yaşamıştım da.
Buradaki konuda mevcut. Referans için buraya'da bakabilirsin.

Buradaki konuda mevcut. Referans için Buraya'da bakabilirsin.

Teşekkür ederim.

Buradaki konuda mevcut. Referans için buraya'da bakabilirsin.
Burada farklı bir yöntem buldum. Bunu da bir konuda toplayıp rehber yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada farklı bir yöntem buldum. Bunu da bir konuda toplayıp rehber yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bizim konuda ki rehber yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı