Çözüm Windows 11 24H2 güncellemesi Windows Update'e gelmeme sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bir şeyi kaçıyor olabilirsin dikkatlice tekrar denemelisin. Verilerinin zarar görme durumu olmaması gerek.

Sizin rehberinizdeki gibi güncellemeyi yaptıktan sonra yaptığımız işlemleri geri almamıza gerek var mı? Yeni güncellemeler gelmeye devam eder mi yani herhangi bir sorun olur mu? Teşekkürler.

Sizin rehberinizdeki gibi güncellemeyi yaptıktan sonra yaptığımız işlemleri geri almamıza gerek var mı? Yeni güncellemeler gelmeye devam eder mi yani herhangi bir sorun olur mu? Teşekkürler.
Sorun olmaz.

Hocam yaptım.
1733582275488.png

1733582283276.png

Ama yine gelmedi hocam ne yapmalıyım.

Evet başlattım ama yine işe yaramadı.
Burada da anlatmıştım. Baştan sona oku ve uygula. Güncelleme gelmeyen bir kullanıcı adımları uyguladıktan sonra sorunu çözdü. Onun denediği şekil de dene.

Burada da anlatmıştım. Baştan sona oku ve uygula. Güncelleme gelmeyen bir kullanıcı adımları uyguladıktan sonra sorunu çözdü. Onun denediği şekil de dene.
Ben adımları yaptım ve güncelleme gelmedi. Bu yazıda olan daha önce attığım bir videodaki yöntemi denemiştim onda ise Windows Update kısmına güncelleme geldi fakat %10 iken falan cihazınız güncellemeyi desteklemiyor dedi ve güncelleme iptal edildi.

Bazı sistemlere Windows 11 24H2 gelmeme durumu olabiliyor. İlk başta manuel olarak güncellemeyi deneyin. Eğer yine soru yaşarsanız aşağıdaki adımları uygulayın.
Sorunsuz bir şekilde güncellemeyi yapabileceksiniz.

Regediti açın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows kısmına gir. Sağ tık yeni anahtar yap ve Windowsupdate diye isimlendir. Onun içinde yeni dize değeri oluşturun.
İsmi TargetReleaseVersionInfo olsun. Veri değeri 24H2 olarak girin.
Yine Windowsupdate içinde DWORD oluştur. Değeri 1 yapın.

Sonrasında Windows update ile güncelleme görünecektir. Görünmez ise sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Bende olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı