Günaydınlar. Sorum kısaca Windows 11 gelen 24H2 güncellemesi ile kullanılır mı acaba? Kullananlar deneyimlerini aktarabilirse sevinirim. Teşekkürler.

Ben kullanıyorum hiç bir sorun yok. Güncellemelerle olan sorunlarıda fixlediler zaten.24H2 inanılmaz sorunlu bir paket. 23H'da kalın.
Hocam bir aydan fazladır güncelleme gelmiyor zaten. Boş verin kullanmayın.Ben kullanıyorum hiç bir sorun yok. Güncellemelerle olan sorunlarıda fixlediler zaten.
Hayır, bende devam ediyor Alt Tab atınca programların birbirine girmesi veya tarayıcıda sekmeler arasında dolaşırken sekmelerin birbirine girmesi. Keza çoğu zaman hızlı ayarlar paneli afallıyor.Ben kullanıyorum hiç bir sorun yok. Güncellemelerle olan sorunlarıda fixlediler zaten.
Bilgisayardan bilgisayara değişiyor bence. Sizde sorunlar var. Bende sorun yok.Hayır, bende devam ediyor Alt Tab atınca programların birbirine girmesi veya tarayıcıda sekmeler arasında dolaşırken sekmelerin birbirine girmesi. Keza çoğu zaman hızlı ayarlar paneli afallıyor.
Sistemimi de hep güncel tutuyorum.
Ben kullanıyorum hiçbir sorun yok. Güncellemelerle olan sorunları da fixlediler zaten.
Forumda birisi AMD sistemlerde sorun oluyor demişti sanki ama bilgim yok benim de.Bilgisayardan bilgisayara değişiyor bence. Sizde sorunlar var. Bende sorun yok.
Hocam mağdur olan zibilyon kişi var, sizde düzgün çalışması herkeste öyle olacağı anlamına gelmez. Zaten 23H2 güncelleme alıyor, orada kalınmalı.Bilgisayardan bilgisayara değişiyor bence. Sizde sorunlar var. Bende sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.