Windows 11 24H2 stabil olarak çıktı

Oyunlar crash veriyor ya da oyundan atıyor. Güncellemeden sonra başladı sorun. Aynı şekilde SFC sorunu da mevcut.

M.2'ye mi kurulu oyunlar? WD disklerde sorun var SN770 Black ve SN580 blue model bir diskin varsa sorun var onlarda. Harici ise bilmiyorum bir de Cheat Engine kullanan oyunlarda var.

M.2'ye mi kurulu oyunlar? WD disklerde sorun var SN770 Black ve SN580 blue model bir diskin varsa sorun var onlarda. Harici ise bilmiyorum bir de Cheat Engine kullanan oyunlarda var.
Kingston nv2 2 tb kc3000 1tb var oyunlar nv 2 ye kurulu

Kingston NV2 2 TB KC3000 1TB var oyunlar nv 2'ye kurulu.

Evet bu sorun WD disklerde diyorlar ama başka bir yerde görmüştüm genelde içinde DRAM olmayan disklerde oluyor diye yazmışlardı. HMB cache bellek kullanan diskler.

Siz o crash yiyen oyunu KC3000'e aktarıp dener misiniz? Çünkü KC3000 de DRAM var kendi cache i. Bende de WD SN580 2TB vardı onda yapıyordu Fury Renegade 1TB sistem diski vardı onda yapmıyordu.

Evet bu sorun WD disklerde diyorlar ama başka bir yerde görmüştüm genelde içinde DRAM olmayan disklerde oluyor diye yazmışlardı. HMB cache bellek kullanan diskler.

Siz o crash yiyen oyunu KC3000'e aktarıp dener misiniz? Çünkü KC3000 de DRAM var kendi cache i. Bende de WD SN580 2TB vardı onda yapıyordu Fury Renegade 1TB sistem diski vardı onda yapmıyordu.

Bu akşam deneyeceğim. Bu sorunu umarım düzeltirler. Olmamış sürümü neden çıkarmışlar ki?

O soruyu bende merak ediyorum gerçekten. Sanki aceleleri var. Nasıl bir test yapılıyor aklım almıyor.

Şu an Insider sürümünden farkı yok. Bu saatten sonra (en son güncellemeleri hazır olur olmaz alın) ayarını da kapatıyorum. Rezalet.

Windows 11 Ekim ve Kasım'da yükleyenler sistem güvenlik güncellemeleri almıyor. Çözüm Microsoft sitesinden iso indirip yeniden kurmak.

Windows 11 Ekim ve Kasım'da yükleyenler sistem güvenlik güncellemeleri almıyor. Çözüm Microsoft sitesinden iso indirip yeniden kurmak.

Bir saniye bir saniye... Kasımda 24H2 indirip kurdum. Şimdi güncelleme alamıyorum ve tekrar mı indirip kurmam gerekiyor ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı