Windows 11 24H2 stabil olarak çıktı

Öyle saçma bir şey mi olur 2025 de başlayacak diye biliyorum ben.

Windows 10'un güncelleme almama olayı ile karıştırdınız galiba. Windows 11'de ekim kasım 24H2 yükleyenler güvenlik güncellemesi alamıyor yeni ISO indirmesi gerekiyor demiş (bence).

Windows 10'un güncelleme almama olayı ile karıştırdınız galiba. Windows 11'de ekim Kasım 24H2 yükleyenler güvenlik güncellemesi alamıyor yeni ISO indirmesi gerekiyor demiş (bence).

Olabilir ama Windows 11'e de ocak ayına kadar güncelleme gelmeyecek diye biliyorum çünkü kaç haftadır güncelleme gelmedi bana.

Windows 10'un güncelleme almama olayı ile karıştırdınız galiba. Windows 11'de ekim Kasım 24H2 yükleyenler güvenlik güncellemesi alamıyor yeni ISO indirmesi gerekiyor demiş (bence).

Olabilir ama Windows 11'e de ocak ayına kadar güncelleme gelmeyecek diye biliyorum çünkü kaç haftadır güncelleme gelmedi bana.

Tatil haberinimi kastettiniz güncelleme var ama gelmedimi diyorsunuz anlamadım ama bu güncelleme bana gelmiş.

1735326629449.png

Tatile kadar güncelleme gelmeyecek evet 2025 de devam edecek demek istemiştim.

En son tanım güncellemesi geliş tarihi.

Eki Görüntüle 2383054

Microsoft'ta saldı ne kaçak keyler ile mücadele ediyor, ne güncelleme geliyor. Gelen güncelleme bir şeyleri bozuyor. Wmic gitti, sfcscan çalışıyor mu belli değil. Kozmetik çok problem var... Alternatifide yok, Windows tabanlı şu sisteme geçelim de diyemiyorsun.

Bu arada haber doğru sanki çok bakamadım cepten.

Microsoft'ta saldı ne kaçak keyler ile mücadele ediyor, ne güncelleme geliyor. Gelen güncelleme bir şeyleri bozuyor. Wmic gitti, sfcscan çalışıyor mu belli değil. Kozmetik çok problem var... Alternatifide yok, Windows tabanlı şu sisteme geçelim de diyemiyorsun.

Bu arada haber doğru sanki çok bakamadım cepten.

2 ay önce Görev Yöneticisi patlamıştı düzgün çalışmıyordu onu düzelttiler şimdi de böyle bir şey oldu ne güncelleme gelse bir şey bozuluyor Linux kullanabilsem hiç düşünmem geçerim ama emulatör olsun başka bir şey olsun düzgün çalışır mı diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı