Rehber Windows 11 24H2 nasıl indirilir?

Hocam peki icrosoft kendi sitesine koymayıp başka bir site bunu alıyorsa biz neden buna güvenelim mesela?

Hocam peki icrosoft kendi sitesine koymayıp başka bir site bunu alıyorsa biz neden buna güvenelim mesela?
Microsoft kendi sitesine koymuyor, çünkü öncelikleri aktif olarak Windows kullanıp güncelleme yapan tayfa. Bir sonraki sürüm çıkınca ondan 2 eski sürümü koyarlar sitesine adamlar mesela. Ama dosyalar serverlarında her zaman mevcut.

Hocalarım ben bu UUdump sitesinden indirdiğim iso ile sıfır sisteme kurulum yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Hocalarım ben bu UUdump sitesinden indirdiğim ISO ile sıfır sisteme kurulum yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Yapabilirsiniz hocam ben yaptım. Güncel yapı numarası 26100.712

Peki hocam ben bilgisayarımı 0'dan kuracağım. Fakat bir yandan da stabil yani tam sürüm olsun ama bir yandan da 24H2 olsun istiyorum. O attığın sitede en son sürüm: 26252.5000 gözüküyor ama prerelase yazıyor. Prerelase yazmayan en güncel sürüm: 26100.1150 yazıyor. Sence hangisini kurmalıyım? Ayrıca AMD64 ile ARM64, X64 farkı nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_0664.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_0665.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 83

Sizin için uyumlu olan X64 sürümü hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…