Rehber Windows 11 24H2 nasıl indirilir?

Dostum sana birkaç soru soracağım bana ulaşacağım bir hesap verebilir misin?

Özel yardım yasak ama neyse. Vereyim. Not: Arkadaşın sorduğu soruları buraya ve cevaplarinida yazarim.

Discord kullaniyor musun?

Hali hazırda sistemde Windows 11 varsa Insider'a katılıp Önizleme seçilip sistem yeniden başlatıldığında ve Windows güncelleme yapıldığında son 24H2 sürümü Windows kendisi bulup indirip kuruyor.
benimki win10

Son düzenleme:
Oyun performansında gözle görülür farklar oluyor mu tavsiye eder misiniz ?

Var olan Windows 11 'in üstüne bunu nasıl kurabiliriz mesela win11pro var bende lisanslı amd7000 serisi işlemcim var 24h2 kurmak istiyorum var olan oyunlarım vs vs kaybolmadan nasıl yapabilirim ? Teşekkürler.

Var olan Windows 11'in üstüne bunu nasıl kurabiliriz mesela Win11Pro var bende lisanslı AMD7000 serisi işlemcim var 24H2 kurmak istiyorum var olan oyunlarım vs. Kaybolmadan nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

Windows insidera katıl geliştirme kanalını seç Windows Update gir güncelleştirmeleri denetle de bitti.

Arkadaşlar peki ben bunu indirip kurduğumda format mı atılıyor yoksa güncelliyormu bilgisayarı bu sürüme ? herkes AMD işlemcilerde aşırı performans artışı yapıyormuş yazıyor kurmak istiyorum.

Windows insidera katıl geliştirme kanalını seç Windows Update gir güncelleştirmeleri denetle de bitti.

Merhaba bende 22H4 var Insider programına katıldım ama hangi programa tıkladım onu hatırlamıyorum güncelleme araştır değidiğimde hala 22H4 güncellemelerini gösteriyor katıldığım programı nereden değişebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…