Windows 11 24H2 stabil olarak çıktı

Ne getirdi bu güncelleme?

Özellikle bazı insanların göremediği kes kopyala yapıştır gibi simgeleri hala üst kısımda olsa da altına özelliğin ismini yazarak daha görünür hale getirdi.
Ben uupdump ile zamanında kurduğum release Preview'dan direkt stabil sürüme yükseltme yaptığım için bu söylediğim stabil sürümde olmayabilir ama en son release Preview'da fark ettiğim de telefon bağlantısı ile bağlanan cihazın Android dosyalarının direkt Dosya Gezgini ile gösterebiliyor oluşuydu.
1 Ekim 2024 21:02 bilgi güncellemesi: Özellikler bu sitede yazıyor gibi görünüyor.
Dipnot: Uupdump ile önceden kurmuş olanlar benim gibi Insider programına ayarlardan hiç dahil olmadıysa Windows 11 yükleme yardımcısını indirip Windows 7 uyumluluk modunda çalıştırırlarsa sıfırlamadan direkt stabil 24h2'ye güncelleyebilirler bu da beni uzun zaman önce fark ettiğim bir özelliktir.

Hocam ben Windows 10 kullanıyorum Update ile kendiliğinden 11'e geçersem direkt 24H2 yüklenir mi?

Yükleme yardımcısı ile güncellemenizi tavsiye ederim zaten aynı işlevi yapıyor ve veriler silinmez. Tabii siz ne olur ne olmaz yedekleyin😁👍🏻

Son düzenleme:

Teşekkürler hocam. Hemen ekliyorum ana konuya.

Hocam 26100.1742 yükleniyor galiba.
İsteğe bağlı olarak sizin dediğiniz 26100.1882 sürümüne güncellenebiliyor fakat ben 26100.1882 sürümde bazı hatalar olduğunu duydum.
Bu yüzden 26100.1742'den 26100.1882 sürümüne yükseltilmesini tavsiye etmiyorum kurulumdan sonra.
Zaten isteğe bağlı güncelleme 26100.1882.
Önümüzdeki hafta daha stabil olarak illaki gelir 24H2 kullanan herkese herhalde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Insider'da olan sorunların hepsi devam ediyor, hiçbirini çözmemişler. :D

Benim gördüğüm 3 sorun var, eminim daha fazlası vardır.

1. Sağ tık menüsünde bozulmalar var:

1727809208665.png

2. Ayarlarda grafikler sayfasına girdiğinizde ayarlar çöküyor. Sürekli olan bir şey değil ama çöküyor.

3. Oyunlarda Alt+Tab süresi hala fazla.

Sıradan bir Microsoft rezilliği.

Arkadaşlar Insider'da olan sorunların hepsi devam ediyor, hiçbirini çözmemişler. :D

Benim gördüğüm 3 sorun var, eminim daha fazlası vardır.

1. sağ tık menüsünde bozulmalar var:

Eki Görüntüle 2320829

2. ayarlarda grafikler sayfasına girdiğinizde ayarlar çöküyor. Sürekli olan bir şey değil ama çöküyor.

3. oyunlarda Alt+Tab süresi hala fazla.

Sıradan bir Microsoft rezilliği.

26100.1742 sürümü stabil gibi fakat sizin dediğiniz Alt Tab hatası dışındaki diğer hatalar 26100.1882'den kaynaklanıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı