Çözüldü Windows 11 24H2 sadece Windows Update üzerinden mi güncellenebiliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
RAM
XPG 2x8 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
WD SN570 500GB
Ekran kartı
AMD Radeon RX6600
Anakart
Asus Prime H610M-K D4
İşlemci
Intel Core i5-12400F
Windows 11 24H2 sadece Windows Update üzerinden mi güncellenebiliyor? Microsoft'un yaptigi 24H2 guncelleme araci yok mu? Cunku bana guncelleme gelmedi. Sistemim de destekliyor, TPM 2.0, secure Boost acik ve Windows 11 23H2 guncel surum kurulu.

Dediğinizi yapıyorum ama güncelleme çıkmıyor ne yapmalıyım.

Eğer ayarlar uygulamasında 24H2 güncellemesi gözükmüyor demek istiyorsanız bu çok normal.
Çünkü bu yöntem ayarlar uygulaması içinden bir yükseltme sağlamıyor.
Windows 11 yükleme yardımcısını indirip uygulamayı açın.
Eğer cihaz Windows 11 destekliyorsa install Windows 11 yazan bir pencere çıkacaktır.

windows-11-update-assistant-install.jpg

O pencerede yükle butonuna tıklayınca inplace upgrade türkçesiyle yerinde yükseltme uygulayarak sistemi 24H2'ye güncelleyecektir.
Yerinde yükseltme nedir:
ISO dosyasının içindeki setup.exe dosyasına tıklayarak yapılan yükseltme işlemlerinin genel adıdır.

Windows 7 ya da 8.1'den Windows 10'a veya Windows 10'dan 11'e ISO dosyası ile yapılan yükseltmeler bunun bir örneğidir.

VoiceMeeter diye program kullanıyor musun? Bir yere yedekleyip sil. Sonra hizmetlerde duruyorsa oradan da sil. Ve tekrar dene istersen.

Hayır kullanmıyorum

VoiceMeeter diye program kullanıyor musun? Bir yere yedekleyip sil. Sonra hizmetlerde duruyorsa oradan da sil. Ve tekrar dene istersen.

USB üzerinden kurarsam güncellemeyi dosyalarım gider mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı