Windows 11 24H2'e güncellenmeli mi?

Nasıl düzeldi? Güncelleme mi geldi? Bende de sorunlar var, AMD EXPO sorunu, Chrome da birkaç sayfa açınca birbirinin üstünde görünmesi vb. Formatlayıp sıfırdan kursam sorun kalmayacak gibi ama bir sürü oyun vs yüklü tekrar indir yükle zor geliyor.

Sıfırdan kurmakla sorun çözülmedi. Yaklaşık 4 ay kurmadım 24H2. Güncelleme resmi olarak Windows Update ile gelmişti bir süre yine bekleyip daha sonra 24H2 sürümüne geçmiştim. Bende de şu anlık sorun yok bir tek açılış sesi kapanış sesi oldu. İşin garibi yeniden başlatınca sorun yok. Sanırım hızlı başlatma ile ilgili sorunu var. Ses uygulaması var Razer'ın onla mı bug oluştu bilemem deneyeceğim uygulamayı kaldırıp sorun düzeltmiş mi diye.

Eğer korsan oyun kullanan biriyseniz bu güncellemeyi hatta mümkünse Windows 11'de kullanmanızı önermem. Bir sürü oyun artık çalışmıyor. Özellikle önceden Denuvo koruması olan ve kırılmış oyunlar. Zaten Denuvo'yu aktif olarak kırmakla uğraşan biri de olmadığından bu oyunların hiçbiri çalışmayacaktır. Windows 11'de bu yüzden anlamakta zorlanıyorum. Windows'un kendisini zaten korsan kullanıyorum ama korsan indirdiğim oyunlar çalışmıyor. Şaka gibi arkadaş. Üşenmesem Windows 10'a geçeceğim.

Eğer korsan oyun kullanan biriyseniz bu güncellemeyi hatta mümkünse Windows 11'de kullanmanızı önermem. Bir sürü oyun artık çalışmıyor. Özellikle önceden Denuvo koruması olan ve kırılmış oyunlar. Zaten Denuvo'yu aktif olarak kırmakla uğraşan biri de olmadığından bu oyunların hiçbiri çalışmayacaktır. Windows 11'de bu yüzden anlamakta zorlanıyorum. Windows'un kendisini zaten korsan kullanıyorum ama korsan indirdiğim oyunlar çalışmıyor. Şaka gibi arkadaş. Üşenmesem Windows 10'a geçeceğim.

Hangi oyunlar çalışmıyor sadece merak ettim de.

Hangi oyunlar çalışmıyor sadece merak ettim de.

Tek tek yazamam ancak 2020 öncesi ve 2022-2023 aralığına kadar kırılmış bir sürü oyunda sorun yaşatıyor.

Mass Effect Legandary çalışmıyor.
Metal Gear Solid V Phantom Pain çalışmıyor.
Life Is Strange 2 çalışmıyor.

Bunların crackleri güncellenmesi lazım ama yapacak insan yok.

Merhaba. Windows 11 23H2 kullanıyorum ve Windows güncellemeleri kısmında bilgisayarınız 24H2 sürümüne uygun, indir ve yükle yazıyor. 23H2'ye göre neler değişiyor ve sizce güncellemeli miyim?
Formattan sonra 24h2 indirilmişti aşırı bir şekilde donma kasma ve diğer sorunlar vardı 23h2'ye geçince hepsi düzeldi şimdilik 23h2'de kal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı