Windows 11 24H2'ye yükselttikten sonra Alt+Tab hızı çok yavaşladı

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Windows 11 24H2'ye yükselttikten sonra Alt+Tab hızı çok yavaşladı. Bu kronik bir sorun mu, yaşayan var mı? Nasıl düzeltilir? Herhangi bir ayar değişikliği olmadı, çünkü yükselterek geçtim.

Ekran kartı sürücülerinden kaynaklanıyor, muhtemelen uyumsuz oldukları için problem var. 24H2'den sanıyordum ben de ancak NVIDIA'nın bilinen sorunlarında bu sorun bulunuyor.

24H2 geçmeden önce sorun yoktu. Sanırım 24.9.1 sürümünden kaynaklanıyor olabilir. En güncel sürüm kurulu.

24H2 ile DXGI artık MPO'ya bağımlı bir şekilde çalışıyor, bu da sürücülerin böyle saçma tepkiler vermesine neden oluyor. Yeni sürücüyü beklemeniz gerekiyor maalesef.

Birçok şey uyumsuz yazık ya devasa firmalar madem bunlar eksik neden bunlar tamamlanmadan çıkarırlar ki? Bedava testerlık yapıyoruz. İşimiz yok 4-5 katı fiyata aldığımız M.2'lerin ömrünü bunlar yüzünden heba ediyoruz. 24h2'yi madem çıkaracaksın optimizasyon için sürücü için görüşeceksin AMD NVIDIA ile çipset olur ekran kartı sürücüsü olur. Böyle adam çıkarıyor. Sonra bekle diğeri bunu çözsün. O çözerken başka sorun çıkıyor. Vallahi şaka gibi ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı