Windows 11 25H2 ne zaman gelecek?

25H2 ISO dosyasını UUP Dump ile oluşturup USB belleğe yazdırdım ve sıfırdan kurdum. Kurulumdan hemen sonra apar topar 24H2'ye geri döndüm. Tavsiye etmem.

Sorunlarınızın henüz hazır olmayan sürümde çözüleceğini sanmam. Şu anki sürümü tekrar kurun bence.
Peki nasıl çözebilirim?

Google güncellemelerine baktınız mı?

2025-08-10_18-05-47.png

"Aslında video dosyasını açıyorum, fotoğraf dosyasını açıyorum, ilk seferde hemen açılıyor. Ancak kapatıp tekrar açtığımda geç açılıyor. Aynı şekilde, not Defteri'ni açtığımda da oldukça yavaş açılıyor. Brave tarayıcısını açarken de çok gecikme oluyor. Yani bazı uygulamalarda bu sorun var.." bunu nasıl çözebilirim hocam?

İnternet bağlantı kalitesi ve hızı normal mi?

Windows'ta sorun var mı bakın. Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutları sırayla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
SFC /Scannow

Aslında bu sorunlar için yeni konu açsanız iyi olur zira yazdıklarımız konu başlığı ile uyuşmuyor.

Ayrıca siz illa Windows kuracağım diyorsanız neden henüz hazır bile olmayan 25H2? Kurun tekrar 24H2'yi olsun bitsin.

Son düzenleme:
İnternet bağlantı kalitesi ve hızı normal mi?

Windows'ta sorun var mı bakın. Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve alttaki komutları sırayla girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
SFC /Scannow

Aslında bu sorunlar için yeni konu açsanız iyi olur zira yazdıklarımız konu başlığı ile uyuşmuyor.

Ayrıca siz illa Windows kuracağım diyorsanız neden henüz hazır bile olmayan 25H2? Kurun tekrar 24H2'yi olsun bitsin.
Peki Microsoft hiç açıklama yaptı mı 25H2'de böyle böyle olacak diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında video dosyasını açıyorum, fotoğraf dosyasını açıyorum, ilk seferde hemen açılıyor. Ancak kapatıp tekrar açtığımda geç açılıyor. Aynı şekilde, not Defteri'ni açtığımda da oldukça yavaş açılıyor. Brave tarayıcısını açarken de çok gecikme oluyor. Yani bazı uygulamalarda bu sorun var. 25H2 güncellemesinde düzelir diye düşünmüştüm. O yüzden “büyük bir özellik var mı, yok mu” kısmını hiç araştırmadım.

Anladım hocam bende o sorun yok yazdıgınız dosyalardan bozuk dosta olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı