Windows 11 25H2 ne zaman gelecek?

Bu yıl sonuna doğru olacağı söyleniyor ama adı üstünde 2025 Half 2, yarısında da olabilir. Ama Windows Insider kullanıcılarına sunulmuş yani bize her an gelebilir :).

Eylül-Ekim gibi deniliyor ama kesin bir şey yok. Dilerseniz Insider ile geçebilirsiniz.

Nasıl geçebilirim?

1754730251814.png

Ne için bekliyorsunuz merak ettım büyük bir özellikmi var.
Aslında video dosyasını açıyorum, fotoğraf dosyasını açıyorum, ilk seferde hemen açılıyor. Ancak kapatıp tekrar açtığımda geç açılıyor. Aynı şekilde, not Defteri'ni açtığımda da oldukça yavaş açılıyor. Brave tarayıcısını açarken de çok gecikme oluyor. Yani bazı uygulamalarda bu sorun var. 25H2 güncellemesinde düzelir diye düşünmüştüm. O yüzden “büyük bir özellik var mı, yok mu” kısmını hiç araştırmadım.

25H2 ISO dosyasını UUP Dump ile oluşturup USB belleğe yazdırdım ve sıfırdan kurdum. Kurulumdan hemen sonra apar topar 24H2'ye geri döndüm. Tavsiye etmem.

Sorunlarınızın henüz hazır olmayan sürümde çözüleceğini sanmam. Şu anki sürümü tekrar kurun bence.

Son düzenleme:
25H2 ISO dosyasını UUP Dump ile oluşturup USB belleğe yazdırdım ve sıfırdan kurdum. Kurulumdan hemen sonra apar topar 24H2'ye geri döndüm. Tavsiye etmem.

Sorunlarınızın henüz hazır olmayan sürümde çözüleceğini sanmam. Şu anki sürümü tekrar kurun bence.
Bilemiyorum, kim bilir belki gelecek ekstra mini güncellemelerle daha iyi olacaktır. Yeter ki şu Chrome sekme karışması olayı çözülsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı