Çözüldü Windows 11 2H22'den 24H2'ye nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İntexplorer55

Hectopat
Bir yarım saat önce falan Windows 10'dan 11'e geçme güncellemesini yaptım fakat ben bunu 24H2'ye geçecek diye yaptım baktıgımda Windows 11 2H22 yazıyordu ve bildiğiniz üzere 24 sürümünde performans %5-%10 arasında artabiliyor, Windows Update'yi taradığımda güncelsiniz diyor nasıl geçeceğim, bir fikri olan var mı?

Dosya Ekleri

• 1741119664999.png
    1741119664999.png
    678,9 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm varsa benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaş yönergelerimi takip edebilir.
1-gpedit.msc'yi açın.
2-yönetim şablonları.
3-Windows bileşenleri.
4-Windows Update'e çift tıkladıktan sonra en alttaki Windows Update tarafından sunulan güncelleştirmeyi seçin ve yan penceredeki hedef güncellemeyi seçip aktif yapın.
5- aktif yaptıktan sonra aşağıdaki kutucuğun ilkine "Windows 11" ikincisine 24H2 yazıp uygulayın.
6-yeniden başlatın güncellleştirmeleyi denetleyin.

Screenshot_2.png
Screenshot_1.png
@İntexplorer55

İki seçenek:
W11 24H2 ISO su ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
Veya
Hiçbir şey yapmazsınız. Eninde sonunda kendisi mutlaka geçecektir. (Siz istemeseniz bile)

Normalde 24H2 ile temiz kurulum yapın derdim ama sizin durumunuzda 22H2 de kalmanız doğru olabilir. Windows update yükseltmesi 24H2 yerine öncelikle 22H2 yüklemişse vardır bir nedeni.

Sorunu çözdüm varsa benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaş yönergelerimi takip edebilir.
1-gpedit.msc'yi açın.
2-yönetim şablonları.
3-Windows bileşenleri.
4-Windows Update'e çift tıkladıktan sonra en alttaki Windows Update tarafından sunulan güncelleştirmeyi seçin ve yan penceredeki hedef güncellemeyi seçip aktif yapın.
5- aktif yaptıktan sonra aşağıdaki kutucuğun ilkine "Windows 11" ikincisine 24H2 yazıp uygulayın.
6-yeniden başlatın güncellleştirmeleyi denetleyin.

Screenshot_2.png
Screenshot_1.png

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı