Çözüldü Windows 11 7. nesil işlemcilere destek verecek mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
O test bitti. Listeye sadece Intel® Core™ 7820HQ eklendi. O da belli başlı cihazlarda. Yoksa Surface Studio 2 bile Windows 11 uyumsuz olacaktı 🤣 🤣 🤣

Kaynak: Update on Windows 11 minimum system requirements and the PC Health Check app

Hala listeye 3300X/3500X ekleyemedi Microsoft ne diyeyim. Desteği veriyor, kurarken hiç sorun yok, uyarı çıkmıyor ama koskoca şirket aylar geçmesine rağmen yoklar.

Hala listeye 3300X/3500X ekleyemedi Microsoft ne diyeyim. Desteği veriyor, kurarken hiç sorun yok, uyarı çıkmıyor ama koskoca şirket aylar geçmesine rağmen iki işlemciyi yazamadı listeye.

Bu iş çorba oldu. Destek listesinde olmayan işlemciye Windows 11 kuran bile var.

Hala listeye 3300X/3500X ekleyemedi Microsoft ne diyeyim. Desteği veriyor, kurarken hiç sorun yok, uyarı çıkmıyor ama koskoca şirket aylar geçmesine rağmen yoklar.

Hocam ben hiç uğraşmadım i7-2600 olan 2. sistemime direk ISO kurulumu yaptım. Başka türlü geçemeyecektim. Şu TPM 2.0 ve belli nesil zorunluluğu kullanıcıların belini büküyor. 3300X ve 3500X gibi güzel işlemcilerinde destek almaması çok saçma.

Hocam ben hiç uğraşmadım i7-2600 olan 2. sistemime direk ISO kurulumu yaptım. Başka türlü geçemeyecektim. Şu TPM 2.0 ve belli nesil zorunluluğu kullanıcıların belini büküyor. 3300X ve 3500X gibi güzel işlemcilerinde destek almaması çok saçma.
Bende TPM var. Ama CPU desteği yok.

Sekiz çekirdekli 7. nesil hayvan gibi güçlü işlemcim var. Kim takar Microsoft'u.

Şu video geliyor aklıma nedense 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Listeye sadece Intel® Core™ 7820HQ eklendi.
i5-7640X, i7-7740X, i7-7820HQ, i7-7800X, i7-7820X, i9-7900X, i9-7920X, i9-7940X, i9-7960X, i9-7980Xe.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı