Sorsan çevreciyiz derler ama.Tüm şirketler gibi Microsoft'ta tamamen kar marjı amaçlı çalışan ve diğer her şeyi 2. plana koyan bir şirket. Win 10 son sürüm olacak dedikten sonra Win 11 çıkarıp saçma sistem gereksinimleri ile bilinçli olmayan kısıma yeni cihazlar satıp çok büyük bir gereksiz israf durumu ortaya çıkaracaklarını biliyorlar ama sonuç olarak umurlarında değil. 2025'e kadar Win 10 kullanırım sonra düşünürüm diyorum.
"Win 10 son sürüm olacak dedikten sonra Win 11 çıkarıp"
O konu öyle zaten ama Windows 11'de yeni bir çağ açtı diyemeyiz Windows 7 den veri ufak ufak daha basite indirgenmiş "kullanıcı dostu" adı altında daha kapalı ve işlevsiz bir hale getiriyorlar. Şahsen gidişatını kesinlikle beğenmiyorum yeni minimalist görünümlü işletim sistemlerini.Teknolojinin son hız gittiği yerde son sürüm lafına inanmak biraz saflık olurdu. Şu anda çoğu teknoloji, versiyon bize daha ötesi olamazmış gibi hissettirse de bir 10 sene sonra dönüp baktığımızda dinozor çağı gibi hissettirecek.
Sekiz çekirdekli 7. nesil hayvan gibi güçlü işlemcim var. Kim takar Microsoft'u.
Şu video geliyor aklıma nedense
Bu iş çorba oldu. Destek listesinde olmayan işlemciye Windows 11 kuran bile var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.