Windows 11 açılışta mavi ekran hatası

firatbtw

Decapat
Daha fazla  
Sistem özellikleri;

sistemim.png

Herkese selam, gün boyunca yaşadığım sorunları sırasıyla bahsedeceğim fakat konuda bahsettiğim şey son mesajlarda yer alacak. Dün gece bilgisayarımı kapattım ve sabah açtığımda ilk başta bu hatayla karşılaştım.

IMG_0444.JPG

Bu hatayı Recep hocanın YouTube videosuyla çözdüm ve daha sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda bu hatayla karşılaştım;

IMG_0449.JPG

Bu hatayı da hallettikten sonra karşıma bu hata çıktı ve bu hatayı hiçbir şekilde düzeltemeyip tüm bilgilerimin kaybolmasına rağmen format attım ve masaüstüne sonunda ulaşabildim.

IMG_0457.JPG

Format attıktan ve tüm programlarımı tekrar kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve birden bilgisayar kapandı ve açılmadı. Tekrardan güç düğmesine bastığımda ise karşıma bu geliyor;

9CB46972-8177-4B4D-81BD-4C61FBE975EA.jpg

Şimdi sıkıntı şu her bilgisayarı açtığımda karşıma bu geliyor. Enter tuşuna bastığımda ise sisteme geliyor ama bu sorunları neden yaşıyorum bunu anlamış değilim. İlk başta 4 numaraya basarak güvenli moda eriştim hiçbir şey bilmediğimden çıktım. Daha sonra tekrardan bu geldi ve bu sefer Enter'a bastım sisteme eriştim. Tekrardan sistemi yeniden başlattım F10 tuşuna bastığımda ise sistemi kurtarma modunu çalıştırın adlı bölüm geliyor. Tekrar F10'a bastım ve hata ayıklama modunu etkinleştirdim bundan sonra mavi ekran hatası veriyor fakat ekranda 1 saniye duruyor ve direkt kapanıyor hatayı yakalayamıyorum. Sistemi kapatıyor ve tekrardan güç düğmesine basınca açılıyor ama yine karşıma bu çıkıyor. Bu hatayı neden alıyorum ve nasıl gelmesini engellerim? Direkt sisteme bağlanmak istiyorum veya sistemde ne sıkıntısı var anlamış değilim durduk yere bu hataları almaya başlıyorum. Bugün SSD'yi söktüğümde termal pette erime vardı sanki tam anlayamadım ama SSD üstünde yapışkanlık vardı. Şimdi masaya baktım ıslaklık yok. Mouse Pad'e bakıyorum ıslaklık yok. E koyduğum yerede bakıyorum orada da ıslaklık yok bu ıslaklığın tek geldiği yer termal pet ona baktığımda ise hafif bir erime mevcuttu. Bazı programlardan SSD sıcaklık durumlarına bakıyorum 28-32 derece aralığında ve bununla birlikte sağlık durumu iyi gözüküyor. HD Tune adlı programdan health ile error scan ettim herhangi bir kırmızılık veya kötü sonuç çıkmadı son derece olumlu sonuçlar gösteriyor.

Gelen ekrandan ağ ile güvenli modu açıp minidump dosyalarını paylaşın.

Sadece 1 tane dosya vardı DMP uzantılı ben de belirtilenleri yaptım.
Minidump Dosyası

Konuyu düzenleyemediğim için not düşüyorum. Bilgisayar sadece reset attığım zaman bu hatayı veriyor. Kapatıp tekrar açtığımda bu hatayı almıyorum.

Gelen ekrandan ağ ile güvenli modu açıp minidump dosyalarını paylaşın.

Dosyaları paylaştım ve gece bu dosyalar nasıl okunuyor diye biraz araştırma yaptım sonunda Valorant'la alakalı olduğunu gördüm. Bu tarz sorun yaşayanların çözümlerine baktım o çözümleri yaptım ama ben de işe yaramadı ama program hâlâ Vanguard'dan dolayı öyle yaptığını söylüyor. Valorant'ı sildim yükledim Vanguard'ı sildim yükledim hiçbir şekilde olmadı. DDU ile ekran kartını sildim yükledim olmadı. BIOS Update yaptım yine olmadı. Scannow yaptım o da olmadı bir hata bulmuyor.

Son düzenleme:
Sadece 1 tane dosya vardı DMP uzantılı ben de belirtilenleri yaptım.
Minidump Dosyası

Konuyu düzenleyemediğim için not düşüyorum. Bilgisayar sadece reset attığım zaman bu hatayı veriyor. Kapatıp tekrar açtığımda bu hatayı almıyorum.

Dosyaları paylaştım ve gece bu dosyalar nasıl okunuyor diye biraz araştırma yaptım sonunda Valorant'la alakalı olduğunu gördüm. Bu tarz sorun yaşayanların çözümlerine baktım o çözümleri yaptım ama ben de işe yaramadı ama program hâlâ Vanguard'dan dolayı öyle yaptığını söylüyor. Valorant'ı sildim yükledim Vanguard'ı sildim yükledim hiçbir şekilde olmadı. DDU ile ekran kartını sildim yükledim olmadı. BIOS Update yaptım yine olmadı. Scannow yaptım o da olmadı bir hata bulmuyor.
DMP dosyasında Vanguard dışında bir şey gözükmüyor. Vanguard'ı kaldırın; bilgisayarı böyle kullanın bir müddet, mavi ekran almaya devam ederseniz yeni dmp dosyasını paylaşın.

DMP dosyasında Vanguard dışında bir şey gözükmüyor. Vanguard'ı kaldırın; bilgisayarı böyle kullanın bir müddet, mavi ekran almaya devam ederseniz yeni dmp dosyasını paylaşın.
Yaptım o da olmadı. Bilgisayarda Valoranta ve Vanguard'a dair hiçbir şeyi yüklü olmamasına rağmen hâlâ daha başlangıç ayarlama hatası geliyor. Çıkan sayfada bilgisayar onarmaya geçiyorum onarmıyor. Onarma hatası F:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt hatası veriyor ve yola bakıyorum o yolda bir şey çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı