Windows 11 anahtarı 10'da çalışır mı?

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Windows 11 için Retail anahtar satın alsam ve daha sonra FreeDOS (yani Windows 10'dan 11'e yükseltilmemiş) bilgisayara direkt olarak Windows 10 kursam aldığım anahtar çalışır mı?

Son düzenleme:
Windows 11 anahtarı diye bir anahtar yok. Zaten win 7, 8, 8.1, 10 anahtarları kullanılıyor. 12'de aktivasyon durumu ne olur bilinmez.
buyur dostum bir göz at.

buyur dostum bir göz at.
Arkadaş key istemedi hocam. Cevap verdi zaten.

Yahu bu satılanın Win 11 olduğunu düşünerek alıyorsunuz ancak bunlar belirttiğim gibi... Win 11 adında bir anahtar yok.
W11 zaten bir sistem değil. Yanlış hatırlamıyorsam Microsoft'un kendisi de diyordu zaten ara sürüm diye.

@zeki kurt WT
Bu durumda anahtarının 12'de çalışma ihtimali 10'dan yüksek olan 11'in 10'da çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorum. İki ihtimali de düşünelim:

1.Windows 10 anahtarı alırsam:

Windows 10 anahtarı alırsam 11'i de kullanabilirim demek bu. Yani 11'e geçmek istediğimde sorun olmayacaktır. Lakin 11'den bir alt sürümde olduğu için 12'de çalışma ihtimali şuan için 11'den daha azdır.

2. Windows 11 anahtarı alırsam:

Windows 11 anahtarı alırsam 12'ye geçebilme ihtimalim 10'a nazaran şimdilik daha yüksek. O yüzden bu forumda Windows 11 anahtarının 10'da çalışıp çalışmadığını öğrenmek için konu açtım. Eğer olursa tıpkı 1. ihtimaldeki gibi hem Windows 10'u hem 11'i kullanabiliyor olacağım, kaybettiğim bir şey olmayacak. Tek farkı 12'ye geçebilme ihtimalinin daha yüksek olması.

Windows 11 diye aldığınız Key, Windows 10'da geçerli. Denendi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı