Windows 11 anahtarı nereden alınır?

Krak3n_0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ucuza Windows 11 key almak istiyorum, yeni laptop alacağım cunku ve icinde muhtemelen Windows olmayacak. Internette bazi siteler var mesela SağlamLisans gibi buralardan key almak güvenli mi? Diger sorum Windows 11 Home, Pro, Retail, OEM farki nedir ne tavsiye edersiniz? Bu arada yurt disindayim bolgeden kaynakli keyde sıkıntı çıkar mı?

Yaz internete Massgravel MAS diye.

SağlamLisans'dan Windows 11 Pro OEM key alın. O key anakarta yazılır ve o cihazda anakart değişmediği sürece kalır.
Laptop yeni alacagi icin garanti vb konularda sikinti yasamak istemiyorum. Belki problem olmuyordur ama ben yinede garanti olmasi acisindan her format attigimda tekrar tekrar kullanabilecegim key turu varmi varsa tavsiye edermisiniz?

Yaz internete Massgravel MAS diye.
Guvenemiyorum, eskiden KMS ile yapardim :D

SağlamLisans'dan Windows 11 Pro OEM key alın. O key anakarta yazılır ve o cihazda anakart değişmediği sürece kalır.
OEM sartmi? Farklari ne? Kimse aciklamamis farklarini

OEM sart mi? Farklari ne? Kimse aciklamamis farklarini

OEM'i biraz açıkladım aslında ama bir daha açıklayayım. OEM tek bilgisayarlık bir keydir. Yani bir OEM key kullanıldığında anakarta o key yazılır ve format atılsa dahi Windows o keyi görür ve otomatik etkinleştirmeyi kendisi yapar. OEM keyler ucuzdur. Ucuz keylerin herbiri aynı değildir. OEM olması şarttır.

OEM'i biraz açıkladım aslında ama bir daha açıklayayım. OEM tek bilgisayarlık bir keydir. Yani bir OEM key kullanıldığında anakarta o key yazılır ve format atılsa dahi Windows o keyi görür ve otomatik etkinleştirmeyi kendisi yapar. OEM keyler ucuzdur. Ucuz keylerin herbiri aynı değildir. OEM olması şarttır.
Simdide OEM olmasi sarttir kismini tam anlamadim :D Retail alirsam her seferinde yani her formatta tekrarmi girmem lazim? Guvenlik veya farkli konular acisindan farklari varmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı