Alacaksanız sahibinden ilanı açayım. Param Güvende ile alırsınız. Ya da güveniyorum diyorsanız havale ile atarsanız kargo ile yollayabilirim.
Param ayın 15'inde yatıyor bakacağım duruma göre.
Alacaksanız sahibinden ilanı açayım. Param Güvende ile alırsınız. Ya da güveniyorum diyorsanız havale ile atarsanız kargo ile yollayabilirim.
ATK Battle Axe önermiyorum. Youtube'dan ordan burdan elemanların yoğun, ballandıra şallandıra tavsiyesi üzerine aldım. Daha 2. günden LB tuşu takılı kalmaya başladı biraz araştırdım forumlarda da aynı tuşun sıkıntısını çeken varmış zaten. Kolun kronik bir hatası bariz. İşini iyi yapamayan "al kardeşim bunu sat" denilerek videocu çocukların eline verilen kol diye değerlendiririm. 1 haftadır bu kol yüzünden uğraşıyorum firmasıyla, en son iade ettim.Sizce hangisi mantıklı tabii ki Battle Axe Pro daha iyidir ama Fantech'in tasarım olarak hastasıyım normal ATK Battle Axe de olabilir emin değilim. 15 indirim devam ederse alacağım ancak sizce hangisini almalıyım? F/P olarak 2800 TL param olacak ve ayın 30'una kadar 200 TL ile idare etmek zorunda kalacağım. Öğrenciyim pek giderim yok ama sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.