Windows 11 Apple Ortaklığı Gelebilir!

Evet Microsoft mühendisleri güzel işler çıkarıyorlar. Microsoft'un telefonu yok?

Eki Görüntüle 1074363

Windows 11 umutsuz vaka değil. Hatta sorunu bile yok. Ben şu an Windows 11'den yazıyorum, çok akıcı ve performanslı. Neredeyse Windows 7 kadar hızlı.

Umarım beklentini karşılar Microsoft.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya olay şu Apple Windows 11'i doğruladı arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor.
 
Ya olay şu Apple Windows 11'i doğruladı arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor.

Bunda bir sıkıntı yok zaten. Sadece yanlış anladım konuyu: Yanlış anlama sebebim.

iTunes 4, Windows 11'de çalışıyor​

Bu daha öncede olan bir şey değil miydi? Windows 10'da çalışıp şuan ki sızdırılmış versiyonda çalışmamış bir program var mıdır? Steam'daki bütün oyunlar, eskiden windows 10 çalışan bütün programları haber olarak paylaşmaları gerekiyor o zaman. Apple kendi sitesinde yayınlamış. Haber değeri olabilir.

iTunes 4, Windows 11'de çalışıyor şeklinde bir başlıkları var. Bu benim aklımı karıştırdı.

Webteknoya karşı saygılıyım severekte takip ettiğim bir site halende takip ediyorum ama halen bu haberi anlayamadım. Windows 11'de iTunes çalışmaması mı gerekiyor? Çalışması normal değil mi? Eğer çalışmasaydı hiç bir program çalışmazdı o zaman kafalarda binlerce soru ve karşımızda haber olurdu. iTunes 4 Windows 10'da çalışmıyorsa yine haber değeri var.

Eğer iTunes 4 Windows 10'da çalışmıyorsa haber değeri çok yüksek ve bunu belirtmelerini isterim, bu belirtilmemiş. Wİndows 10 ve 11 arasında yazılımsal farklar varsa bunlarıda paylaşmalarını isterim.

 
Son düzenleme:
Bana daha çok iCloud'un Windows için olan 11. sürümünden bahsediliyor gibi geldi. Sitenin daha ileri bölümlerinde "... Windows 11.1, ... Windows 4.1" gibi ifadeler de bulunuyor. Yani durumun Windows 11 ile alakası bile yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı