Windows 11 arka plan siyah oldu

Ömer Öztürk23

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2021
Mesajlar
511
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Windows 11 kullanıyorum çok akıcı bir şekilde. Herhangi bir problemim yok fakat ben Windows 10'dan yukseltme yaptım ve o zaman kişileştirme ayarlarından masaüstü arka plan göster secegini kapatmıstım. Sımdı tekrar acmak ıstıyorum. Fakat ayarı bulamıyorum Windows 11'de. Windows 11 orijinal.
 

Dosya Ekleri

  • asdadd.png
    asdadd.png
    173,4 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum çok akıcı bir şekilde. Herhangi bir problemim yok fakat ben Windows 10'dan yukseltme yaptım ve o zaman kişileştirme ayarlarından masaüstü arka plan göster secegini kapatmıstım. Sımdı tekrar acmak ıstıyorum. Fakat ayarı bulamıyorum Windows 11'de. Windows 11 orijinal.

Aynı sorun bende de var. Sen şu an sorunu düzeltebildin mi? Düzelttiysen nasıl yaptın?
 
Hala düzelmedi mi bende de aynı duvar kâğıdını koyuyorum bir süre sonra PC'yi açınca siyah duvar kâğıdı oluyor çok sinir bozucu.
 
Ayarlar - erişilebilirlik - ekran menüsünde o ayar.
 
Denetim masasına giriyoruz ve ardından sağ yukarıdaki görüntüleme ölçütünü kategori olarak işaretliyoruz. Ardından "Görünüm en iyi duruma getir" seçeneğine tıklıyoruz. "Ekrandaki öğeleri görmeyi kolaylaştır" başlığının altında "Arka plan görüntülerini kaldır (kullanılabiliyorsa)" seçeneğinin tikini kaldırıyoruz.
1713459539295.png
 

Geri
Yukarı