Merhaba ayarlarda menü kısmında bazen şöyle bir bug oluşuyor 21H2 sürümünde vardı ve 22H2 sürümünde de var hala düzeltilmemiş.
Merhaba ayarlarda menü kısmında bazen şöyle bir bug oluşuyor 21H2 sürümünde vardı ve 22H2 sürümünde de var hala düzeltilmemiş.
Eki Görüntüle 1538425
Windows 11'i sıfırlamayı denediniz mi? Veya sfc/scannow komutunu?
İşe yaramıyor Windows 11'de olan bir bug 21H2 sürümünde de vardı bu bazen oluyor zaten her zaman değil.
Windows 11 güncellemesinden kaynaklandığına eminseniz Microsoft'a bildirin ve geribildirim merkezini kullanın.
Eminim daha dün geçtim 22H2'ye parlaklık sorunu da duruyor uyku modundan uyanınca parlaklık düşüyor.
Eminim daha dün geçtim 22H2'ye parlaklık sorunu da duruyor uyku modundan uyanınca parlaklık düşüyor.
Hocam bu işinize yarar mı?![]()
Açılışta Ekran parlaklığı Otomatik ayarlansın
Windowsunuzda her ne yaparsanız yapın ekran parlaklığı kafasına göre azalıyor veya artıyorsa birkaç satırdan oluşan bir bat dosyası ile bunu düzeltebilirsinizwww.sordum.net
Hocam 2.sistemimde sırf bu sıkıntı nedeniyle geçmedim ise yararsa bana bildirirseniz bende 22H2'ye geçeceğim ana PC'de böyle sorunum yok.
@4K KESİTLER
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.