Windows 11 Biraz Bekleyin'de kalıyor

Ege Alp Aslan

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 bir laptopum vardı yavaşlayınca format atayım dedim Windows 11 ISO dosyası ile format attım kurulum sırasında yükleniyor kısmından sonraki biraz bekleyin ekranında 3 saat beklememe rağmen hiçbir şey gelmedi. Dönüyordu kapat aç yaptım açıldı parola sordu ama ben kurmadığım için boot menüsünden sıfırla yaptım ve tekrar Biraz Bekleyin'e geldim hala daha bekliyorum sorun nedir?

Biraz bekleyin kısmında kapat AC yapmamılıydın helede yuvarlak dönüyorsa o ekran geliyor mu hala

biraz bekleyin ekranı varsa bırak sabaha kadar dursun int hızınada baglı olabilir ve ben olsam win 10 da dururum bence gayet iyi gerek yok

Biraz bekleyin kısmında kapat AC yapmamılıydın helede yuvarlak dönüyorsa o ekran geliyor mu hala.

3 saat bekleyince sorun oldu sandım dönüyordu ama kapat aç yaptım tekrardan o ekrana geldim 15 dakikadır dönüyor şu an hala.

Biraz bekleyin kısmında kapat AC yapmamılıydın helede yuvarlak dönüyorsa o ekran geliyor mu hala.

Biraz bekleyin ekranı varsa bırak sabaha kadar dursun int hızınada baglı olabilir ve ben olsam Windows 10'da dururum bence gayet iyi gerek yok.

İnt hızım 50 Mbps gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Windows 11'e geçmekte benim tercihim bekleyeceğim sabaha kadar bakacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı