Windows 11 Bluetooth özelliği nasıl açılır?

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
Wireless DualShock gamepad aldım.
PC'de çalışıyor kablolu bir şekilde ancak bunu internette gördüğüm kadarıyla Wireless olarak kullanıyorlar Bluetooth özelliğini açınca ancak benim Windows 11'de Bluetooth özelliği yok.
Resimde gördüğünüz gibi Bluetooth açma kapama yeri yok cihaz ekle dediğim zaman oyun kolundan Bluetooth özelliğini açıyorum tanıması için bekliyorum ancak tanımıyor görmüyor bu sorunu nasıl çözerim?

1710168436832.png

1710168486773.png

Wireless DualShock gamepad aldım.
PC'de çalışıyor kablolu bir şekilde ancak bunu internette gördüğüm kadarıyla Wireless olarak kullanıyorlar Bluetooth özelliğini açınca ancak benim Windows 11'de Bluetooth özelliği yok.
Resimde gördüğünüz gibi Bluetooth açma kapama yeri yok cihaz ekle dediğim zaman oyun kolundan Bluetooth özelliğini açıyorum tanıması için bekliyorum ancak tanımıyor görmüyor bu sorunu nasıl çözerim?

Eki Görüntüle 2138458

Eki Görüntüle 2138459

Masaüstü bilgisayarları için adaptörler var USB girişli onlardan alıp PC'ye takarsanız Bluetooth özelliğine kavuşmuş olursunuz.

Hocam değerlendirme sayısı oldukça fazla ve genel olarak olumlu alabilirsiniz.
aldım bakalım yarın gelsin denerim o zaman sağolun yazdığınız için yoksa anakart aklıma bile gelmeyecekti

Hocam değerlendirme sayısı oldukça fazla ve genel olarak olumlu alabilirsiniz.

Bir de bir şey soracağım 1 adet almam yetiyor mu? Mesela 2 Wireless oyun kolu bağlamak istiyorum 1 tane alıp taksam yeterli oluyor mu her biri için 1 tane daha mı almam lazım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı