Windows 11 boşta yüksek RAM kullanımı

Normaldır bende de öyleydı win 11 guvenlık tarafı ram harcama mıktarını arttırıyor İşlemcıye cok yuk bındırıyor Ayrıca guvenlıyını beyenmıyorum Ağır konusuna katılmıyorum gercekden hızlı haa sorunlar yok mu var Şu guvenlık kısmını bunu kullanacıya bıraksa gıt kendın satın al kullan guvenlıyını soyle se kımse wın 10 kullanmaz deneyen bılır Biri dıye bılır ayarlarından kapatıla bılıyor evet ama cekırdeye gömulu gelıyor az fark edıyor Ayrıca win 11 kulanmaya devam edeceksenız hemen her guncelemeyı almayın 2 hafta uzat sonra gunceleyın
 
Normaldır bende de öyleydı Windows 11 guvenlık tarafı RAM harcama mıktarını arttırıyor işlemcıye cok yuk bındırıyor ayrıca guvenlıyını beyenmıyorum ağır konusuna katılmıyorum gerçekten hızlı haa sorunlar yok mu var şu guvenlık kısmını bunu kullanacıya bıraksa gıt kendın satın al kullan guvenlıyını soyle SE kımse Windows 10 kullanmaz deneyen bılır biri diye bılır ayarlarından kapatıla bılıyor evet ama cekırdeye gömulu gelıyor az fark edıyor ayrıca Windows 11 kulanmaya devam edeceksenız hemen her guncelemeyı almayın 2 hafta uzat sonra gunceleyın.

Hocam istege bagli guncellemeleri kurmamak lazim ben kurmuyom bana istegee bagli onizleme updatelrri Update uzerinde en son guncellemeleri aninda aljn tikinid3 kapatmak lazim istege bagli Update'leri sana sormadan kuruyor istege baglu Update'ler test edilmemis guncellemeler oluyor onizmele yazan.
 
Test edilmemis guncellemeler oluyor Aynen bır sorunu da bu alanda verıyor Nasıl kapatıldığını aratırsanız bula bılırınız yenı surum cıkınca beklıyorum hemen gecmıyorum onun ıyıce guncelenıp oturmasını sonra tekrar format atıp yenı surumü yukluyorum ama buda sızın sorunuzu çözmez stabıl olur az hata verır Dedıyım gıbı az ram kullansın işlemcıye az yuk bındırsın dıyorsanız win 11 guvenlıyını kurulum yaparken sıstemden cıkarıp kendı guvenliğinizi kendınız sağlyacaksınız bu sorununuzu çözer win 10 da boyle ama sıstemınız yenıyse kesınlıkle 11 den 10 a gecmeyın derım
 
Test edilmemis guncellemeler oluyor aynen bır sorunu da bu alanda verıyor nasıl kapatıldığını aratırsanız bula bılırınız yenı surum cıkınca beklıyorum hemen gecmıyorum onun ıyıce guncelenıp oturmasını sonra tekrar format atıp yenı surumü yukluyorum ama bu da sızın sorunuzu çözmez stabıl olur az hata verır dedıyım gıbı az RAM kullansın işlemcıye az yuk bındırsın dıyorsanız Windows 11 guvenlıyını kurulum yaparken sıstemden çıkarıp kendı guvenliğinizi kendınız sağlyacaksınız bu sorununuzu çözer Windows 10'da boyle ama sıstemınız yenıyse kesınlıkle 11'den 10'a gecmeyın derım.

Nasil kapatildigini ogrenmeye ger3k yok ki updatefe kabak gibi cikiyor onu kapatacan o kadar.
 
@Ura Anlıyorum fakat sistemimin Windows 10 da daha stabil çalışması çok garip Windows 11 de kapanmıyor alet resmen umarım HDD dendir ya umarım. SSD çok pahalı çünkü.
 
@Mehmet1500 SSD'ye kurulu sistem HDD'yi arşiv için kullanıyorum. Ama bad sektörlü işte. ilk sırada hdd olduğuna bakmayın sistem ssdye kuruldu.

Hocam Windows 11 HDD'ye kurulur mu ya😂😂😂😂😂🤣🤣 cok hantal calisir HDD de SSD takmanizi oneririm SSD'ye kurun Windows 11'i.
gigabyte ssdye trim uyguladım ssd toolbox üzerinden şimdi daha iyi. arada bir yapmak lazım.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
@Mehmet1500 SSD'ye kurulu sistem HDD'yi arşiv için kullanıyorum. Ama bad sektörlü işte. İlk sırada HDD olduğuna bakmayın sistem SSD'ye kuruldu.

Gigabyte SSD'ye TRIM uyguladım SSD toolbox üzerinden şimdi daha iyi. Arada bir yapmak lazım.

HDD bad sektorden kaynaklidir isletim sistemi kurulu olmasa bile yavaslatir eski PCem'de oyle olmjstu HDD'yi soktum bozuk duzeldu PC.
 

Geri
Yukarı