Selamlar, daha 1 hafta olmadı format atalı fakat geçen gün eski Windows dosyasını silmeye çalıştığımda silemedim. Ekrana şöyle bir hata geldi, internetten baktığım ama olmadı. Özelliklere girip güvenliğe girdiğimde ise böyle görüntü çıkıyor ve hiçbirini kaldıramıyorum.
ISO ile oynanmıs ise yeni ISO indir, UUP'tan en guncel indirebilirsin.
Yerel hesap ile kur.
10/11 Home kurarsan, Home OEM key. Keyler hepsi aktif, kontrol ettim.
Format atarken old dosyası olusmaması için diski silmen gerek, yedek alacagın vs varsa yedekle.
Sen isletim sistemi olanı silmeden uzerine yukluyorsun veya yukseltme yaptın.
Selamlar, daha 1 hafta olmadı format atalı fakat geçen gün eski Windows dosyasını silmeye çalıştığımda silemedim. Ekrana şöyle bir hata geldi, internetten baktığım ama olmadı. Özelliklere girip güvenliğe girdiğimde ise böyle görüntü çıkıyor ve hiçbirini kaldıramıyorum.
Format atarken old dosyası olusmaması için diski silmen gerek, yedek alacagın vs varsa yedekle.
Sen isletim sistemi olanı silmeden uzerine yukluyorsun veya yukseltme yaptın.
Hocam şimdi yeniden ayarlıyorum flash belleği Windows 11 için verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ISO yüklen diken sonra direk format atacağım eğer çözülmezse damlarım buraya.
Hocam şimdi yeniden ayarlıyorum flash belleği Windows 11 için verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ISO yüklen diken sonra direk format atacağım eğer çözülmezse damlarım buraya.
This registry hack allows you to take full access of files or folders as explained in http://www.majorgeeks.com/content/page/take_full_ownership_of_files_folders.htmlthis article....
www.majorgeeks.com
Buradan sahiplik alma sag tık menu indir sag tıkta sahiplik alırsın