Windows 11 Bugları Nasıl Giderilir?

Katılım
19 Ocak 2022
Mesajlar
245
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
3200MHz 16GB
SSD veya HDD modeli
512GB SSD
Ekran kartı
1650 Super
İşlemci
i5 10. Nesil
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım Windows 11 desteklemesine rağmen indirdiğimde tuhaf tuhaf buglar yaşıyorum bir türlü kurtulamadım. 4 günde 8 defa formatladım bilgisayarımı bu olay yüzünden her bir sorunu sorduğumda düzeltildi dendi ancak devam ediyordu. Bu format meselesi SSD'yi bozacak diye korkuyorum, Bilgisayarımda oyun oynayıp kod işleriyle ugraşıyorum. Sizce Windows11'e tekrar geçmeli miyim bu buglar düzeltilebilecek şeylerse?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer iş amaçlı kullanıyor ve her gün bug ile karşılaşıyorsanız geçmemelisiniz. Ancak bu buglar nedir? Belki farklı bir sorundan kaynaklanıyor olabilir.
 
Güncelleştirmeleri yaptınız mı? Ne tür hatalarla karşılaştınız?
Güncellemeleri yaptım, yaşadığım sorunlar gerçekten bana bir tuhaf geldi. Program indirirken sorun yok iniyor ancan yükleme kısmında takılıp ilerlemiyordu, sadece tek programda değil her programda böyleydi. Başlat menüsünü bilgisayarı uzun kullanımdan sonra açamıyordum.
 
Ssd öyle şıp diye bozulmaz ama format yavaş yavaş ömrünü kısaltacaktır. Çünkü formatta bir süre tam yükte çalışıyor disk ama bu harddisk için de geçerli. Kolay bir iş değil öyle bozulması.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı