Xivizley Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli Markalarını bilmiyorum ama ssd 222 GB Ekran kartı Gtx 1050 Tİ Anakart Bilmiyorum İşlemci İ-5 3470 Selamlar benim bilgisayarım normalde Windows 11 kaldırmıyor. Kaldırmayan özellikler: TPM 2.0 Secure Boot. Ben bunları by-Pass edebilirim ama edersem mavi ekran falan alır mıyım?
Selamlar benim bilgisayarım normalde Windows 11 kaldırmıyor. Kaldırmayan özellikler: TPM 2.0 Secure Boot. Ben bunları by-Pass edebilirim ama edersem mavi ekran falan alır mıyım?
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 677 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 Xivizley dedi: Selamlar benim bilgisayarım normalde Windows 11 kaldırmıyor. Kaldırmayan özellikler: TPM 2.0 Secure Boot. Ben bunları by-Pass edebilirim ama edersem mavi ekran falan alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır almazsın ve sistemin iyi Rufus'la bypass et. Artı 0 Eksi
Xivizley dedi: Selamlar benim bilgisayarım normalde Windows 11 kaldırmıyor. Kaldırmayan özellikler: TPM 2.0 Secure Boot. Ben bunları by-Pass edebilirim ama edersem mavi ekran falan alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır almazsın ve sistemin iyi Rufus'la bypass et.
HakanXD Kilopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.089 Çözümler 43 Yer Bursa 13 Kasım 2024 #3 Xivizley dedi: Selamlar benim bilgisayarım normalde Windows 11 kaldırmıyor. Kaldırmayan özellikler: TPM 2.0 Secure Boot. Ben bunları by-Pass edebilirim ama edersem mavi ekran falan alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama en azından 2025 sonuna kadar Windows 10 da kalman senin icin daha iyi. Artı 0 Eksi
Xivizley dedi: Selamlar benim bilgisayarım normalde Windows 11 kaldırmıyor. Kaldırmayan özellikler: TPM 2.0 Secure Boot. Ben bunları by-Pass edebilirim ama edersem mavi ekran falan alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ama en azından 2025 sonuna kadar Windows 10 da kalman senin icin daha iyi.
KS KS Xivizley Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #4 HakanXD dedi: Sorun olmaz ama en azından 2025 sonuna kadar Windows 10 da kalman senin icin daha iyi. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapacağım. Daha sonra dorun olur mu diye sormak istedim. Akbal dedi: Hayır almazsın ve sistemin iyi Rufus'la bypass et. Genişletmek için tıkla... Ben Rusya ile değil kayıt defteri düzenleyicisi ile yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Sorun olmaz ama en azından 2025 sonuna kadar Windows 10 da kalman senin icin daha iyi. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapacağım. Daha sonra dorun olur mu diye sormak istedim. Akbal dedi: Hayır almazsın ve sistemin iyi Rufus'la bypass et. Genişletmek için tıkla... Ben Rusya ile değil kayıt defteri düzenleyicisi ile yaptım.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 13 Kasım 2024 #5 Bypass etmek sorun yaratmaz. Ancak benim şahsi görüşüm Windows 10'un modifiye edilmiş versiyonlarını kullan, ghost spectre, atlas os gibi. W11 sistemin için ağır gelebilir. Artı 0 Eksi
Bypass etmek sorun yaratmaz. Ancak benim şahsi görüşüm Windows 10'un modifiye edilmiş versiyonlarını kullan, ghost spectre, atlas os gibi. W11 sistemin için ağır gelebilir.