Windows 11 çevrimdışı hesap nasıl oluşturulur?

Bahsettiğiniz Wi-Fi ve bypassnro taktikleri kaldırıldığı için son güncellemeden sonra bunlar haricinde başka yöntem var mıdır? Bir arkadaş 1. sayfada localhostlu bir CMD komutu önermiş onu da deniceğim ancak çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Bu yüzden farklı bir yöntem varsa arkadaşın önerdiği yöntem çalışmazsa sizin önerdiğiniz farklı bir yöntemi denerim. Hiç USB ile sıfırlama işlerine bulaşmak istemiyorum yorucu oluyor.

Benim bildiğim bir yöntem yok ama USB ile kurmak istersen sana ben makale linki vereyim buradan bakabilirsin.

Pekala sağ olun konu biraz fazla uzadı herkesten özür dilerim. Bu konulara çok da hakim değilim. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim ve bir sorun oluşursa sizlere belirteceğim bura üzerinden. İyi Sosyaller.

Hocam, sağ olun ancak ben kurtarma menüsü üzerinden sıfırlayacağım çünkü şu anda hiç param yok ve sıfırlamam gerekiyor acelem var.

Acelen var ise oturup bol bol sıfırlanmasını bekleyebilirsiniz :) kafadan 7 8 saati atın derim flash bellek alıp yapmanız daha kolay olacaktır satmanız gerekiyor ise de sıkıntı

1.si ayarlardan sıfırlama yöntemi kullanacaksınız bu doğru bir yöntem değil sağlıklı olmayacaktır.
2.si hemen A101'den bir tane flash bellek kapıp bu işi halledebilirsiniz onun dışında CMD en son sürümde kalkmadı yerinde duruyor ben size ilk önerdiğim komut hani eski Windows 11'e sahipsinizdir ne ara yenisini yüklemiş olabilir ki diye düşündüğümden. Bir arkadaş söyledi başka bir komut var o doğru ve işe yarıyor.

A101 de SanDisk 32 GB USB satılıyor onlardan alabilir.

Arkadaşlar, belki biliyorsunuzdur Microsoft son güncelleme ile birlikte bypassnro. CMD komutunu kaldırdı ve hesap açmamızı zorunlu kıldı. Ben bugün format atıyorum bilgisayara [Kurtarma menüsü üzerinden] ve ben yerel hesap yani Microsoft hesabı olmadan Windows 11 kullanmak istiyorum. Bana bir sürü taktik verin ve hepsi bu düzenlemeden sonra çalışan güncel taktikler olsun. Biri çalışmazsa diğerini denerim. Teşekkürler.

Hocam Rufus'a yeni güncelleme geldi. Artık USB'ye ISO yazdırırken TPM2.0 Secure Boot ve Microsoft hesabı ile kurulumu gereksinimini kaldırabiliyorsunuz. Yani çevrimdışı hesap ile kurabiliyorsunuz.

Pekala sağ olun konu biraz fazla uzadı herkesten özür dilerim. Bu konulara çok da hakim değilim. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim ve bir sorun oluşursa sizlere belirteceğim bura üzerinden. İyi sosyaller.

Hocam, sağ olun ancak ben kurtarma menüsü üzerinden sıfırlayacağım çünkü şu anda hiç param yok ve sıfırlamam gerekiyor acelem var.

Ama gine de sağ olun hocam. Eğer bir sorun olursa bu sefer USB ile sıfırlarım. Yanıt veren herkese teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz :)

Hocam benim attığım makaleye bakarak yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı