Windows 11 çevrimdışı hesap nasıl oluşturulur?

Kurulum ekranında kalmak istemiyorsanız en net çözüm flaşı tekrar yazdırıp öyle kurulum ekranına geçmeniz. Üstte nasıl yapacağınızı yazdım.
Madem son güncellemeler ile birlikte cmd kalktı o zaman son yöntem Usb bellek ile formatlamak oluyor doğru mudur? Ben kurulum ekranın da cmd'nin kaldırıldığını görmedim ama bilmeden eminde konuşamıyorum.

Hocam CMD kalkmadı. Verdiğim komutu deneyin.

Evet ben çünkü 1 ay önce Windows'u kuruyordum bypass edilebiliyor.

Madem son güncellemeler ile birlikte CMD kalktı o zaman son yöntem USB bellek ile formatlamak oluyor doğru mudur? Ben kurulum ekranın da CMD'nin kaldırıldığını görmedim ama bilmeden eminde konuşamıyorum.

Yok hocam kalkmadı.

Kardeşim daha hızlı falan deyip Microsoft Store olmayan sistemi söyleyince çözüm olmayacak.

Bu arkadaşın dediği kısmen doğru Rufus'ta çevrimiçi hesap gereksimini kaldırın seçeneği bulunuyor onu açarak yazdırma işlemi yaparsanız sorunsuz şekilde bağlantım yok deyip çevrimdışı hesap kurabilirsiniz.

Sonradan Store kurabiliyorsun çözümü olan bir işlem?

Hocam CMD kalkmadı. Verdiğim komutu deneyin.
Tamam hocam, verdiğiniz bütün taktikleri tek tek deniyeceğim. Hiçbiri çalışmazsa eğer son olarakta Usb yöntemini kullanırım. Başka bir taktik veya öneriniz varsa belirtebilirsiniz. Hayatım da ilk kez format atıcağımdan dolayı konuya hakim değilim. Saygılar.

Madem son güncellemeler ile birlikte CMD kalktı o zaman son yöntem USB bellek ile formatlamak oluyor doğru mudur? Ben kurulum ekranın da CMD'nin kaldırıldığını görmedim ama bilmeden eminde konuşamıyorum.

Şimdi sizin tam olarak yapmaya çalıştığınız şey ne bilgisayarınıza temiz kurulum yapmaya çalışmıyor musunuz? Veya yeni bir bilgisayar aldınız kurulum mu yapmak istiyorsunuz

Sonradan Store kurabiliyorsun çözümü olan bir işlem?

Windows hizmetleri de geri geliyor niye normal Windows kurmayalım ki o zaman düşük sistemler için geçerli bu Lite versiyonlar

Tamam hocam, verdiğiniz bütün taktikleri tek tek deniyeceğim. Hiçbiri çalışmazsa eğer son olarakta Usb yöntemini kullanırım. Başka bir taktik veya öneriniz varsa belirtebilirsiniz. Hayatım da ilk kez format atıcağımdan dolayı konuya hakim değilim. Saygılar.
Denedikten sonra olumlu olumsuz değerlendirmenizi paylaşın lütfen. Hala çalıştığını teyit edelim

Hocam merhaba bu yöntemin çalıştığına eminiz değil mi? Çünkü kurulum ekranın da saf gibi kalmak istemiyorum :)

25H2 de kalktı.
Shift+F10 yapınca
Start ms-cxh: Localonly (kafadan yazdım)
Yapınca direk yerel kullanıcı ve sifre ekran geliyor.
23 ve 24H2 bypassnro devam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı