Windows 11 çıkar mı?

Windows'a gelmesi gereken yenilikler bence soyle:
1. Unix terminal kodlarini Windows Terminal'e uyarlamak. Sahsen ben terminal kullanmayi daha cok seviyorum ve daha pratik.
2. Denetim Masası kalkmali. Cok eskidi.
3. Yeni kernel. Oyleki Internet Explorer'i bile kaldiramiyorlarsa sistemden bence bir sıkıntı vardir.
4. Artik ARM'a oncelik vermeliler. Linux ve Apple bu konuda onde ve gelecek ARM mimarisinde.

Windows 7'nin destegini 10 yıl sonra kestiklerine göre 2022'de Windows 8'in destegi kesilecek. O zaman sadece Windows 10 kalacak.
Adamlar yeni işletim sistemi çıkartmak zorunda kalacaklar mı sizce?
W11 çıkmaz dediyse W9 çıkar net.

Gerçekten Windows 11 çıkmayacak, Windows 10 yeterli diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum. Çıkmayacağını MS açıklama yapsa bile belliydi çıkacağı. İhtiyaç var çünkü. Şu an 11 bile hiç yeterli değil çünkü NT sürümü değişmedi şu NT 6.0 belasından bir kurtulsak neler neler değişecekte... İşte.

@Soft Donanım ben Windows 11 çıkmaz dediğimde ortada 11 ile ilgili söylenti yoktu belli süre sonra Windows 11 çıktı mesaj tarihine bakman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…