Windows 11 çıkar mı?

Linux'un tek genele yayılan sürümü Ubuntu, o da arkasındaki şirket sayesinde. Arkasında bir şirket olmadığı sürece mümkün değil diye düşünüyorum.

Doğru ancak 5-10 yıl sonrası için konuşuyoruz. Windows şu anda iyi gidiyor ama nereye kadar? Getirecekleri yeniliklere o çekirdek dayanacak mı? Ubuntu gibi daha çok işletim sistemi çıkar bence bu süre zarfında. Benim düşüncelerim bu yönde.

Linux degilde yeni bir Windows Kernel'i yapmalari gerektigini dusunuyorum. Windows 10X'te oyle olacak yani. Kernel cidden cok kompaktlasti arkadaşlar.

Doğru ancak 5-10 yıl sonrası için konuşuyoruz. Windows şu anda iyi gidiyor ama nereye kadar? Getirecekleri yeniliklere o çekirdek dayanacak mı? Ubuntu gibi daha çok işletim sistemi çıkar bence bu süre zarfında. Benim düşüncelerim bu yönde.

Ubuntu, Canonical sayesinde su an Windows'un Linux versiyonu gibi.

sıkıntı orada degil hocam. En azindan Office yazilimini daha ucuz veya bir alternatif cikarabilir yani. Her seye para istiyorlar. En azindan yazilimcilar adina ve ogrenmek isteyenler adina community versiyonlar cikiyor.​

Office konusunda size katılıyorum. Aşırı pahalı, keşke ücretsiz bir sürümü olsa.

1000, 2000 çok büyük bir para aslında. Linux bedava ve ne işler çıkartıyor. Linux'un da güncelleme desteği bayağı var. Linux ile Microsoft çok zıt firmalar.

İstek ve ihtiyaçlar. Ben oyun oynayan birisiyim ve mecbur Windows kullanmak zorundayım. Uzun yıllardır Windows kullandığım için Windows ara yüzünde daha hızlı işlemler yapabiliyorum.

İstek ve ihtiyaçlar. Ben oyun oynayan birisiyim ve mecbur Windows kullanmak zorundayım. Uzun yıllardır Windows kullandığım için Windows ara yüzünde daha hızlı işlemler yapabiliyorum.

Ben de bunu demeye çalışıyorum. Zaten biz şu andan bahsetmiyoruz. İleriye dönük konuşuyoruz. İleride neler olacak bilemeyiz. O bahsettiğim alışkanlıklar da son cümlenizle alakalıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı