Windows 11 çöküyor

Elyx09

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB SSD
Ekran kartı
RTX 4050M
İşlemci
i5 13420H
Ben sakince Assetto Corsa oynuyordum sonra laptop mavi ekran verdi yeniden baslattim ancak yeniden baslatinca kilit ekrani geliyordu, ardindan sifremi giriyordum, sonra normalden uzun bekletip siyah ekran veriyordu imleci gorebiliyordum ama bastigimda Windows bildirim sesi geliyordu. Ben de Shift'e basili tutarak yeniden baslattim gelismisten sorun gidere bastim ve bir kurtarma anahtari girdim. Microsoft'un bilgisayar ekran verdi sonra iste arka plan uygulamalar falan vardi ama hiçbir şeye dokunamiyordum ve imlec kasmaya basladi. Şu an acamiyorum yardimci olacak bir babayigit var mi?

Minidump dosyalarını paylaşırsanız, yardim edebilecek üyeler çıkacaktır diye düşünüyorum.

Windows 11'i 4 yıldır kullanıyorum böyle sorunlar yaşadığınızda en kesin ve temiz çözüm format. Sürekli bunlarla uğraşmak istemiyorsanız Windows 10 kurun en son mavi ekranı 2017'de falan aldım sanırım.

Format atamam bilgiler gerekli
Windows 11'i 4 yıldır kullanıyorum böyle sorunlar yaşadığınızda en kesin ve temiz çözüm format. Sürekli bunlarla uğraşmak istemiyorsanız Windows 10 kurun en son mavi ekranı 2017'de falan aldım sanırım.

Minidump dosyalarını paylaşırsanız, yardim edebilecek üyeler çıkacaktır diye düşünüyorum.

Komut isteminden mi yapayim.

Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlattığınızda, gelişmiş başlatma seçeneklerinden Güvenli Mod seçeneğini seçeceksiniz:

Güvenli modda başarılı olursanız ardından sistem dosyalarını onarmak için komut istemcisini açarak sfc /scannow ve chkdsk /f komutlarını CMD'den çalıştırın.

Akabinde sisteminizde DDU varsa ekran kartı sürücünüzü kaldırın ama yoksa bu bir sonraki adıma kalsın.

SFC'den sonra sorun devam ederse sistem kurtarma noktanız varsa bilgisayarınızı eski bir çalışma noktasına geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Mavi ekran dosyalarına erişebilsek daha kapsamlı bir çözüm sunulabilirdi :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı