Windows 11 çok yavaş çalışıyor

Swllyx

Centipat
Daha fazla  
Her zaman bu sorunla karşılaşıyorum. Bıktım şu format işinden, Windows 10 desteği bitecek diye Windows 11'e geçtim. Normalde Chrome'u salisesinde açan bilgisayarım bugünlerde çok yavaş. Azıcık program kuruyorum direkt bitiyor cihaz. Dosya Gezgini'ni açtığımda ekran siyahlıyor ve masaüstü ekranı yeniden başlıyor sonra Dosya Gezgini'ni açabiliyorum. Bu yavaşlama sorunu neden kaynaklı, nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayarının özelliklerini yazar mısın?

Özellikler olmadan bir şey söylenemez. Eğer özellikleri yeterli değilse Windows 10'a geçmek zorundasınız, desteğinin bitmesine daha var.

Hocam temiz kurulum yapmadıysanız gayet normal. Temiz kurulum yaptıysanız Windows 11 kurulumunda hata olabilir. Bilgisayarınızın özelliklerini söylerseniz daha kolay cevap verebiliriz bu soruna.

Hocam temiz kurulum yapmadıysanız gayet normal. Temiz kurulum yaptıysanız Windows 11 kurulumunda hata olabilir. Bilgisayarınızın özelliklerini söylerseniz daha kolay cevap verebiliriz bu soruna.
İ5 10.nesil H işlemci
16 GB RAM
512 GB SSD
GTX 1650 TI
(Normalde kasmıyordu fakat son dönemlerde kasmaya başladı artık)
Özellikler olmadan bir şey söylenemez. Eğer özellikleri yeterli değilse Windows 10'a geçmek zorundasınız, desteğinin bitmesine daha var.
Bilgisayarının özelliklerini yazar mısın?

i5 10.nesil h işlemci.
16 GB RAM.
512 GB SSD.
GTX 1650 Ti.
(Normalde kasmıyordu fakat son dönemlerde kasmaya başladı artık)

Hocam gayet yeterli Windows 11 için önemli bilgileriniz yoksa temiz kurulum yapmayı deneyin.

Hocam gayet yeterli Windows 11 için önemli bilgileriniz yoksa temiz kurulum yapmayı deneyin.

Hocam USB üzerinden BIOS'a girdim, format atmayı denedim fakat, recovery modunda çalışıyor. Bilgisayar GPT zaten hiçbir şeyi yanlış yapmadım sadece Windows 10'dan 11e geçme yöntemiyle Windows 11 yükleyebiliyorum.

Anakart modeli nedir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…