Windows 11 dahili HDD'yi görmüyor

Baklava Ordusu

Decapat
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
İlk başta görmüştü, ama daha sonra tekrar bağladığımda ise bu kez dosya yöneticisinde yoktu. Disk management kısmına geldim orada da yok, belki HDD'de sorun vardır diye Linux yüklü başka bilgisayara bağlandım HDD'yi gördü. Portlar da sorun olabilir mi dedim, hayır USB veya başka şeyleri takdığımda onlar görülüyor. En son diski format attım yine olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dahili HDD mi harici HDD mi? Linux'ta formatladığınız diski Windows'ta göremezsiniz. Bu programı deneyin.

Ya da Linux'ta exFAT olarak biçimlendirin.

Son düzenleme:
Dahili HDD mi harici HDD mi? Linux'ta formatladığınız diski Windows'ta göremezsiniz. Bu programı deneyin.

Linux da NTFS olarak biçimlendirmiştim. Programa bakacağım.

Düzenleme: Sözleri karıştırmışım harici olacak o.

O uygulamada da görünmüyor. Linuxdan FAT, ExFAT olarak formatladım hala windows da çıkmıyor.

Windows'un kendisinde sorun olma ihtimali var mıdır?

Son düzenleme:
Linux da NTFS olarak biçimlendirmiştim. Programa bakacağım.

Düzenleme: Sözleri karıştırmışım harici olacak o.

O uygulamada da görünmüyor. Linux'dan FAT, exFAT olarak formatladım hala Windows da çıkmıyor.

Windows'un kendisinde sorun olma ihtimali var mıdır?

Windows'ta USB portlar düzgün çalışıyor mu? Farklı cihazlar taktığınızda durum nasıl? Diski USB porta taktığınızda o meşhur tak-çıkar sesi geliyor mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı