Windows 11 desteklemeyen cihaza 24H2 RTM sürümü nasıl yüklenebilir?

tecnoemo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
8,00 GB DDR 3
SSD veya HDD modeli
JAJS300M120G-B16A4C32G 120,0 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 420
Anakart
ASUS M4A78LT-M-LE
İşlemci
AMD Phenom(tm) II X4 840 Processor 3.20 GHz
Öncellikle herkese iyi sosyaller dilerim. Ben şu an Windows 11 23H2 RTM son sürümünü gayet akıcı bir şekilde kullanıyorum ve salı günü 24H2'nin RTM sürümü çıktı. Ben dün akşamdan beri 24H2'yi kurmayı çalışıyorum fakat olumlu bir sonuç alamıyorum. Rufus'la ISO'yu USB'ye yazdırdım bu şekilde fakat USB ile boot edince TPM 2.0 + Secure Boot + işlemci ve SSE4.2 ile ilgili hata almıştım.

ss.png

Windows 11'i indirin ISO'yu buradan yükledim Rufus'tan yukarı da ki fotoğraf ta ki gibi yazdırdım fakat hata alıyorum sizin bildiğiniz bir çözüm var mı varsa bu konu hakkında bilgilendirir misiniz?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
internette buna benzer videolar buldum umarım işinize yarar.

Öncellikle herkese iyi sosyaller dilerim. Ben şu an Windows 11 23H2 RTM son sürümünü gayet akıcı bir şekilde kullanıyorum ve salı günü 24H2'nin RTM sürümü çıktı. Ben dün akşamdan beri 24H2'yi kurmayı çalışıyorum fakat olumlu bir sonuç alamıyorum. Rufus'la ISO'yu USB'ye yazdırdım bu şekilde fakat USB ile boot edince TPM 2.0 + Secure Boot + işlemci ve SSE4.2 ile ilgili hata almıştım.

Eki Görüntüle 2322806

Windows 11'i indirin ISO'yu buradan yükledim Rufus'tan yukarı da ki fotoğraf ta ki gibi yazdırdım fakat hata alıyorum sizin bildiğiniz bir çözüm var mı varsa bu konu hakkında bilgilendirir misiniz?
Anakartta TPM 2.0 güvenlik modulü istiyor.

SSE4.2 prosedörüne sahip olup tpm secure boot falan yoksa 23h2'den 24h2'ye yükselterek geçmek için "
Kod:
.\setup.exe /product server
" komutunu kullanarak geçebilirsiniz. Intel cihazımı geçirdim ama AMD cihazım geçmedi SSE4.2 prosedürü olmadığı için.

Öncellikle herkese iyi sosyaller dilerim. Ben şu an Windows 11 23H2 RTM son sürümünü gayet akıcı bir şekilde kullanıyorum ve salı günü 24h2'nin RTM sürümü çıktı. Ben dün akşamdan beri 24h2'yi kurmayı çalışıyorum fakat olumlu bir sonuç alamıyorum. Rufus'la ISO'yu USB'ye yazdırdım bu şekilde fakat USB ile boot edince TPM 2.0 + Secure Boot + işlemci ve SSE4.2 ile ilgili hata almıştım.

Eki Görüntüle 2322806

24H2 UEFI desteklemeyen ve 3.nesil altı hiçbir sisteme yüklenemeyecek bypass bile bunu kurtarmıyor ancak 24h2'nin LTSC sürümü destekliyor onu kurabilirsiniz.

Windows 11 24H2 ile artık eski işlemcilere hiçbir şekilde kuralamayacak Bu konuda AMD işlemcilerde SSE4A ve POPCNT varsa 24H2 kurulabilir gibi bir şey diyordu ama ben WhyNotWinAl adlı programdan işlemcinin POPCNT talimatınının olmadığını görüm ama CPU-Z'de ise SSE4A özelliğinin var olduğunu görüyorum yani kafam şu an Eror verdi açıkçası ne yapmam lazım?

Windows 11 24H2 RTM sürümünü kurmak için ben İSO'yu USB'ye ikinci kez yazdırmıştım fakat bu sefer kurulum USB'Sİ bile boot edemiyor sonra restart yapıyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 83
  • 2.png
    2.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Windows 11 24H2 ile artık eski işlemcilere hiçbir şekilde kuralamayacak bu konuda AMD işlemcilerde SSE4a ve popcnt varsa 24H2 kurulabilir gibi bir şey diyordu ama ben whynotwinal adlı programdan işlemcinin popcnt talimatınının olmadığını görüm ama CPU-Z'de ise SSE4a özelliğinin var olduğunu görüyorum yani kafam şu an error verdi açıkçası ne yapmam lazım?

Windows 11 24H2 RTM sürümünü kurmak için ben ISO'yu USB'ye ikinci kez yazdırmıştım fakat bu sefer kurulum USB'si bile boot edemiyor sonra restart yapıyor.

İşlemciniz ve anakartınız desteklemediği için normal 24H2 kuramazsınız LTSC kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı