Windows 11 destekleyen Intel işlemciler

Destekle ilgili bir şey keşfettim. Bir kullanıcı MS'e küfretmiş ve Asrock da ftpm desteğinden bahsetmiş. (Japonca)
Benim anladığım şu Ryzen 1000 serisi işlemciler ve AF serileri donanımsal olarak TPM 2.0 desteklemiyor fakat BIOS üzerinden bu yazılımsal olarak açılabiliyor. Bundan ötürü ben BIOS üzerinde fTPM etkinleştirdiğimden Windows Sağlık uygulaması yükseltmeyi desteklediğini söylüyor.

Hocam eklense ne olacak? 6 sene boşuna beklemişim. İnsanlar 6 sene bu sistemi bekledi.
Eklenmesi çok sürmez eklenecekse zaten hocam, listeyi her gün kontrol etmekte fayda var.

5600X Desteklenmiyor dendi, ancak bugün destek listesinde vardı mesela.
Hevesim kırıldı.
Sıkmayın canınızı, eklenecektir diye düşünüyorum hocam

Eminim bir kurma yolu bulunacaktır bu arada.

Google'da Intel 8250U'da destekliyor yazıyordu, destekliyor mu? Ona göre çıkınca hemen geçeceğim

Arkadaşlar herkes sakin olabilir daha önce Windows 10'u Q6600 bir bilgisayara yükledim gayet de çalışır ve sorunsuz bir durumdaydı. O listede Windows 10 destekleyen işlemciler arasında q6600 yoktu. Ayrıca 3. Nesil Intel işlemciler de yok gözüküyor. (Eski sürüm seçtim 1511)

Windows 10'da da aynısı olmuştu. Bence diğerlerine de destek gelecektir.

Hocam bulsak ne olacak, yemin ederim umutlarımı çöpe attı Microsoft.
Ama getirirlerse destek yükleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…