Windows 11 destekleyen Intel işlemciler

Bu şirket gerçekten şaka gibi. Güzelim bir işletim sistemini daha çıkmadan çöp etti.
Noktasına kadar katılıyorum. Ölü doğdu Windows 11. Güzel bir pazarlama hamlesi olarak Windows 11'i erkenden sızdırdılar. Şimdi de saçmasapan politaları yüzünden Intel'de 8. nesil altı desteklenmiyor. Ben neden yüklemek için yamaya ihtiyaç duyayım ki? Boş işler; zaten dün de demiştim: Pazar payı %20'yi geçmez.

Nihai sürüm ile beta arasında dağlar kadar fark var yalnız.

Nihai sürüm ile beta arasında dağlar kadar fark var yalnız.

Tamam işte Windows 10 sürüm 1511 2-3 sene öncesinin sürümü. Bu sürüm 3. nesil Intel işlemcilerle beraber Q6600 desteklemiyor yani buna rağmen yüklenebiliyor. Zaten ms soft floor ve hard floor olarak ikiye ayırmış sanırım. Bu iki zeminden Hard'ı geçmek yeterli. İşlemci kısmı soft kısımda. Yani şöyle düşünün oyun oynuyorsunuz bunun minimum ve önerilen sistem gereksinimleri var. Önerilenin altı önerilmeyen oluyor ama minimumu geçtiği için oyun oynanaibliyor bu da böyle bir nevi. Ben böyle anladım.

Hocam zaten en garip yanı, bu listenin Intel atom ve Celeron işlemcilerin bile desteklediği ama Xeon E5420 gibi eski bir mimari olsa bile böylesine güçlü bir işlemciyi destekleyemeyecek olması çok absürt duruyor.

Atom ve Celeron işlemci kullananların Windows 11e geçmeyeceğine eminim.

Verge'a göre MS bazı eski işlemcilere Wİndows 11 yüklenebileceğini ama ilerleyen zamanlarda güncelleme konusunda kesin destek verilemeyeceğini belirtmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…