Windows 11 destekleyen Intel işlemciler

Bu nedir arkadaş? Böyle işletim sistemi gereksinimleri mi olur? Her kullanıcının kolay ulaşacağı bir işletim sistemi sunulmaktansa büyük çoğunluğun kullanamayacağı bir sistem piyasaya sürülmüş. Yazıklar olsun Microsoft'a.

Emektar i3 5005U'ya kurup deneriz diyorduk, Microsoft bizi istemiyor anlaşılan. Canın sağ olsun Microsoft, istenmediğimiz yerde durmayız.

Bilgisayarıma beta versiyonunu yükleyeceğim. Açılırsa ve sıkıntısız kullanabilirsem bu Windows 11'in nihai versiyonunu kullanıp kullanamayacağıma dair bir ipucu olmaz mı?

Bilgisayarıma beta versiyonunu yükleyeceğim. Açılırsa ve sıkıntısız kullanabilirsem bu Windows 11'in nihai versiyonunu kullanıp kullanamayacağıma dair bir ipucu olmaz mı?
Nihai ve beta versiyonları çok farklı. Bilemiyorum.

Nihai ve beta versiyonları çok farklı. Bilemiyorum.
Windows 10'u destekleyen ekran kartlarında HD 4650 yokken Windows 8 driver'ı kurup kullanabiliyordum. Desteklemiyor demek kurduğumuzda hiçbir şekilde kullanılmaz demek mi yoksa stabil çalışmaz mı demeye çalışıyorlar?

Direk çalışmaz gibi bir mesaj vermeye çalışıyorlar da olabilir. Önümüzdeki süreç gösterecek her şeyi.

Artık hem güncel hem de stabil bir işletim sistemi görüp heveslenip minimum 8. nesil işlemci görünce gelen pişmanlık hissi.

Oldu mu Microsoft? Bak i5-3210M çekildi köşesine ağlıyor. Ayıp ayıp. (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…