Windows 11 destekleyen Intel işlemciler

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şimdi bu listede olmayan işlemcilere sahip kişiler Windows 11 kullanamayacak mı?
Tam evet de diyemem ama tam hayır da diyemem. Ben güncelleneceğini düşünüyorum bu listenin.

Değerli sosyal sakinleri ve konunun uzmanları,
Microsoft böyle bir döküman yayımlandı ve bu dökümanla beraber 6. nesil öncesi Intel işlemcileri ve 2. Nesil öncesi Ryzen işlemcileri (AF dahil) saf dışı bıraktı gibi duruyor. Ancak yayımlanan araçta bir sorun olmadığı ve Windows 11'e geçebileceğim belirtiliyor. Açıkçası böylesine absürt bir hamle beklemiyordum MS'den.

Yani nereden bakarsak bakalım saçmalıkta nirvana yapılmış. Ancak şöyle bir durum var. Windows Central editörlerinden Daniel Rubino'ya göre TPM 1.2 ve eski CPU sahipleri sistemi alabilecekmiş. sadece tavsiye edilmiyormuş.
Tavsiye etmemesinin sebebi de "güvenlik"miş. Bence tamamen pazarlama stratejisi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…