Çözüldü Windows 11 Dev 0x800b0109 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ecmel

Megapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Front-End Developer
Windows 11 Dev kanalındayım. Geçenlerde update yapmak istediğimde böyle bir hatayla karşılaştım. Ne denediysem olmadı. 22458.1000 sürümüne geçmeye çalışırken yaşıyorum hatayı. %1 olduktan sonra güncelleme "Bazı güncelleştirme dosyaları doğru şekilde imzalanmamış" hatası alıyorum. Hata kodu: 0x800b0109. Her şeyi denedim, düzelmedi, belki forumda çözümünü bilen vardır. @AJFA, yardımcı olabilir misiniz?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bir de bu aracı deneyin, yine çözülmezse maalesef yapabileceğim bir şey yok hocam.
Deniyorum hocam, sonucu yazarım. Teşekkür ederim ilginiz için. Deneyip geliyorum hemen.
@AJFA hocam sonuç yine aynı maalesef. Bu kadar hata varken bana da bu denk gelir zaten. RTM sürüm çıkınca ISO dosyasını indirip deneyeceğim, daha da olmazsa ya bu sürümde kalırım ya da Windows 10'a geri dönerim.

Yardımlarınız için teşekkürler, başka çözümleriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim.

Çözüm: Yeni gelen güncellemeyle birlikte Windows Update, yeni sürümü yüklemeye çalıştı ve başarılı oldu. Kurulum sırasında ilk başta bir sorun oluşsa da TPM fixleme yöntemiyle düzelttim ve şu anda 22463.1000 sürümünü kullanıyorum.

@AJFA, yardımların için tekrardan teşekkür ederim, sorun düşündüğümüz gibi Microsoft kaynaklıymış gibi duruyor.

Bir de bu aracı deneyin, yine çözülmezse maalesef yapabileceğim bir şey yok hocam.
Deniyorum hocam, sonucu yazarım. Teşekkür ederim ilginiz için. Deneyip geliyorum hemen.
@AJFA hocam sonuç yine aynı maalesef. Bu kadar hata varken bana da bu denk gelir zaten. RTM sürüm çıkınca ISO dosyasını indirip deneyeceğim, daha da olmazsa ya bu sürümde kalırım ya da Windows 10'a geri dönerim.

Yardımlarınız için teşekkürler, başka çözümleriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim.

Çözüm: Yeni gelen güncellemeyle birlikte Windows Update, yeni sürümü yüklemeye çalıştı ve başarılı oldu. Kurulum sırasında ilk başta bir sorun oluşsa da TPM fixleme yöntemiyle düzelttim ve şu anda 22463.1000 sürümünü kullanıyorum.

@AJFA, yardımların için tekrardan teşekkür ederim, sorun düşündüğümüz gibi Microsoft kaynaklıymış gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı