Hocam bu güncellemeyi nereden yapıyoruz anlatır mısınız?
Bana böyle bir şey geldi ama Windows 11 değil sanırım değil mi?
Yayınlanan güncellemeyi ISO dosyası olarak almak mümkün mü? Sırf Windows 11 için M.2 SSD aldım. Ona kuracağım.
Konuyu açan arkadaş son durum nedir? Şu ana kadar herhangi bir hata aldınız mı?
Kaynak?Insider Windows 10 Build 21390 sürümünü yükledikten sonra öğlen 1 civarı güncelleme dağıtılıyor.
Amerika saatiyle 6 Türkiye saaatiyle yaklaşık 13.00 de gelecek.
Kaynak?
Windows Update üzerinden güncelleme yapıyorum ancak bu hata çıkıyor .Windows 11 Insider programına 28 Haziran saat kaçta çıkacak?
Yukarıda dediğim gibi saat kaçta Insider dev sürümüne ne zaman gelir bilgisi olan var mı? Benim düşüncem Amerika saatine göre çıkacağı yönünde yani bize göre saat sabah 8 9 gibi ama bir bilgim yok.www.technopat.net
Yükleme medyası oluşturucu yerine ayarlardan güncelleştirmenizi tavsiye ederim; sorunuzun cevabı: Önceki sayfalarda işaretlediğiniz bir kutucuk muhtemelen buna neden oluyor.
Ayarlardan Insider kısmına gelip developer sürümü seçin. Fakat daha yeni olduğu için sistemde buglar olabilir.
Bunu yükledikten sonra gün içinde gelecek.
Bu günün sonuna doğru ISO yayınlanacaktır. Yayınlanmazsa developer sürümden indirebilirsiniz.
Insider Windows 10 Build 21390 sürümünü yükledikten sonra öğlen 1 civarı güncelleme dağıtılıyor.
Amerika saatiyle 6 Türkiye saaatiyle yaklaşık 13.00 de gelecek. Güncellemeyi almak için ayarlardan developer sürümü seçin. Daha yeni çıktığından kararsız olabilir, isteyen arkadaşlar yazın çıkacak betayı bekleyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.